Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Doumbia'ya Emenike freni - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim SELİM KUL

        Fenerbahçe, forvet transferi için hamlelerini sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, ara transfer döneminin bitimine az bir süre kala seri görüşmeler yapıyor. Buradaki kilit isim ise Emmanuel Emenike...

        Nijeryalı yıldızın West Ham’a kiralanması için yoğun pazarlık sürüyor. Bunun yanı sıra Emenike de Al Ain ile sözleşmesini feshetmeye çalışıyor. Fenerbahçe Yönetimi ile West Ham arasında da yoğun bir görüşme trafiği var. Sarı-Lacivertliler, golcü oyuncuyu yüksek bir bedelle İngiliz kulübüne kiralamak istiyor ancak buna henüz olumlu bir yanıt almış değil. Ada ekibiyle anlaşmazlık yaşanan bir başka konu da sözleşmeye konulmak istenen madde. West Ham, Emenike’nin kiralık sözleşmesine, “Sezon sonunda satın alma opsiyonlu” maddesini koydurmak istiyor. Ancak Fenerbahçe Yönetimi buna yanaşmıyor.

        DOUMBIA GELMEYE HAZIR

        Tüm bu gelişmeler yaşanırken Fenerbahçe’ye gelecek isim de belli... Roma formasını giyen Seydou Doumbia ile her konuda anlaşma sağlandı. Ancak her şey Emmanuel Emenike’nin gönderilmesine bağlı. Çünkü İngiliz kulübünden gelecek parayla Fildişi Sahilli oyuncunun transferi gerçekleşecek. Nijeryalı yıldızın West Ham’a transferi gerçekleştiği anda Sarı-Lacivertli yöneticiler, 28 yaşındaki Doumbia’ya imza attıracak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ