Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Barcelona - Atletico Madrid 2016 maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenebilecek ? Arda Turan oynayacak mı? - Futbol Haberleri

        Sezon başında 41 milyon Euro’ya Barcelona’ya transfer olan Arda Turan, bugün eski takımı Atletico Madrid’e karşı sahaya çıkacak. Peki futbolseverler Barcelona Atletico Madrid maçını hangi kanalda saat kaçta izleyebilecek? İşte maç hakkında detaylı bilgiler...

        BARCELONA - ATLETİCO MADRİD HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

        Milli futbolcumuz Arda Turan'ın, saat 17:00’de başlayacak ve Lig TV-3 kanalından naklen yayınlanacak mücadeleye ilk 11’de başlaması bekleniyor. Barça, 48 puanla ve bir maç eksiğiyle Atletico’nun önünde averajla lider.

        ASIL LİDERİ BELİRLEYECEK

        Kıran kıran bir yarışın devam ettiği İspanya Ligi'nde 48'er puanla liderliği paylaşan Barcelona ve Atletico Madrid bugün kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Sevilla ile berabere kalan Atletico Madrid, kaybettiği puanları bu hafta Barcelona deplasmanından çıkarmak istiyor.

        BARCELONA ATLETİCO MADRİD İSTATİSTİKLERİ

        Barcelona, Atletico Madrid karşısındaki son 11 lig maçını kaybetmezken (9G 2B), iç sahada oynadığı son dokuz maçta yenilgi yüzü görmedi (7G 2B). Barcelona bu maçlarda ortalama 3,4 gol kaydetti.

        Barcelona, iç sahadaki son 18 lig maçında yenilmedi (16G 2B). Bu maçlarda ortalama 3,4 gol atarken 0,6 gol yedi.

        Atletico deplasmanda oynadığı son üç lig maçını gol yemeden kazandı ve bu alanda 2013'ten bu yana en iyi serisini yakaladı.

        Atletico'nun son altı lig maçının beşi 0-0 bitti.

        Aralarında bugüne kadar oynanan toplam 165 maçın 74'ü Barcelona, 51'i Atletico Madrid üstünlüğüyle biterken, 40 karşılaşmada eşitlik bozulmadı.

        BARCELONA'DAN ARDA'YA DOĞUM GÜNÜ MESAJI

        Bu arada bugün doğum günü olan Milli Yıldız Arda Turan'ın 29. yaş günü, Barcelona kulübünün resmi sosyal medya hesabından kutladı. İngilizce, Katalanca, İspanyolca ve Türkçe Arda'nın doğum gününü kutlayan Barça, "İyi ki doğdun Arda!" yazdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ