Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İşte Galatasaray'ın UEFA planı! - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        UEFA Finansal Fair Play Komisyonu tarafından Hukuk Kurulu’na sevk edilen G.Saray’ın dosyasıyla ilgili son görüşmeler bugün yapılacak. Nyon’daki toplantıya Başkan Dursun Özbek, Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır, Genel Sekreter Fatih İşbecer ve yönetici Ural Aküzüm katılacak.

        G.Saray heyeti 1+1 yıl Avrupa’dan men tehdidini savuşturmaya çalışacak. Mali tablolardaki iyileşmeyi sunacak olan Sarı-Kırmızılılar’a ünlü Fransız avukat Jean Luis Dupont da savunma desteği verecek.

        CEZA İPTAL OLMAZSA +1 YILIN İPTALİ İÇİN BASTIRILACAK

        G.Saray heyeti, ilk etapta cezanın tamamen dondurulmasını ve UEFA’nın başa baş kuralında, ileride sapma yaşanması halinde devreye sokulmasını talep edecek. UEFA komisyonunun katı tavrı değişmezse, bu kez artı 1 yıl men tehdidinin kaldırılmasına çalışılacak. Böyle bir durumda G.Saray’ın Avrupa’dan 1 yıl men edilmesi kesinleşmiş olacak.

        ‘İNŞALLAH LEHTE ÇIKAR’

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İsviçre yolculuğu öncesi Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        Özbek, “Savunmamızı hazırladık, daha önce göndermiştik. Yarın (bugün) hakimler kurulunun olduğu yerde sözlü savunma yapacağız. Ne olacağını göreceğiz. Haklı gerekçelerimiz var. Bunları zaten ifade ettik. Burası bir hakimler kurulu, tavsiye edilen bir karar var, 1+1 gibi. Buradan inşallah Galatasaray lehine çok iyi bir karar çıkarmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ