Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Salih Dursun Roberto Mancini'nin ilk hüsranı! - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | İBRAHİM ŞAHİN

        24 yaşındaki Salih Dursun, futbola 10 yaşında Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde mahallesinin amatör kulübü olan Garajlar Taç Spor’da başladı. Bir yıl sonra Sakaryaspor’a geçiş yapıp 7 yıl boyunca Yeşil-Siyahlı formayı giydi. 2011-2012 sezonu sonunda Kayserispor’a transferi, kariyerini değiştirdi. Gelişimi boyunca joker görevi gören Salih, bugüne kadar ön libero, orta saha, forvet, forvet arkası ve sağ bek pozisyonlarında görev aldı.

        İLK GOLÜ TRABZON’A

        27 Ağustos 2011’de Antalya’da ilk Süper Lig maçına çıkan Salih Dursun, ilk golünü ise 9 Aralık 2012’de Trabzon’a Avni Aker’de kaydetti. 2013-14 sezonun devre arasında Roberto Mancini’nin isteğiyle Galatasaray’a transfer oldu. Başlarda İtalyan hoca, Salih’ten çok umutluydu. Antalya kampında kendisiyle özel olarak ilgilendi.

        SADECE 59 SANİYE!

        Ancak Salih beklentileri karşılayamadı ve Cimbom’da sadece 6 maça çıkıp 362 dakika sahada kaldı. Bu sürede sadece 59 saniye topla oynadı. Sezon sonunda da Olcan Adın’ın transferine karşılık iki yıllığına Trabzon’a kiralandı. Geçen sezon Trabzon’da 36 resmi maça çıkan genç oyuncu, 1 kez fileleri sarstı. Bu sezon eksiklere rağmen forma bulmakta güçlük çekti ve 10 maçta forma giyip 1 gole imza attı. Kariyeri boyunca sadece bir kez A2 milli takımı formasını giydi, iki kez A milli takıma çağrıldı ama görev alamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ