Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve M. Topal'ın durumu maç saati belli olacak! - Fenerbahçe Haberleri

        Beşiktaş maçı öncesinde Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün ağrılarının devam etmesi Sarı-Lacivertliler'in canını sıkıyor...

        Dün takımla çalışamayan ve bireysel olarak özel çalışmalar yapan 2 futbolcunun durumu maç saatine doğru belli olacak. Kaburgasında çatlak olan ve aşırı zorlamalar nedeniyle şiddetli ağrıları bulunan Mehmet Topal için kulüp doktoru ve sağlık heyeti dünden bu yana seferber oldular.

        İki oyuncunun sık sık kontrolleri yapılıyor ve statta ısınmaya çıktıklarında ağrıları oynamalarına engel olmazsa derbide forma giyecekler. Tecrübeli iki futbolcu da ağrıları olmasına rağmen, gerekirse iğne yardımı ile sahada olmak istiyor.

        YÖNETİMDEN TARAFTARLARA 2 ÖNEMLİ DUYURU

        Yönetim, kulübün internet sitesinden şu açıklamaları yapmıştı:

        Spor Toto Süper Lig'in 21. Haftasında oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşmasında Pasolig kartını kullanmayan taraftarlar bugün oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşması izleyebilecekler. Bilindiği gibi sadece Kasımpaşa maçında statta bulunanların Pasolig kartları bloke edilmişti.

        Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 23. hafta maçında 29 Şubat Pazartesi (Bugün) günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçının, Fenerium Alt Tribünü'nde bilet satışları devam etmektedir.

        3 ALMAN GAZETECİ DE MAÇI TAKİP EDECEK

        Öte yandan şampiyonluk yarışında son derece önemli olan bu karşılaşmayı takip etmek üzere 290 gazeteci akreditasyon başvurusu yaptı. TSYD'den alınan bilgiye göre 3 Alman gazeteci, toplam 215 muhabir - kameraman, toplam 72 foto muhabiri derbiyi takip ederek kamuoyuna aktaracak. Yayıncı kuruluşta görevli isimler haricinde toplam 290 gazeteci Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasını stattan izleyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ