Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Medipol Başakşehir'in savunma oyuncuları bu sezon Umut Bulut'tan daha fazla gol kaydetti - Rams Başakşehir Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Başakşehir bu sezon ligde 33 gol atarken, bu gollerin 7’si savunma oyuncularından geldi. Yalçın Ayhan 4, Bekir İrtegün 3 gol attı. Son 11 maçta gol atamayan Umut Bulut, bu sezon 37 karşılaşmada sadece 6 kez ağları sarstı. Ancak tecrübeli oyuncunun, Başakşehir’e şansı tutuyor. Kariyerinde 14 maçta Turuncu- Lacivertliler’e 7 gol attı.

        İLK 3 YARIŞI İÇİN KRİTİK KAPIŞMA

        Ligde 3. sıradan 5.’liğe gerileyen G.Saray’ın, Başakşehir’e puan kaptırması halinde bu pozisyonunu da koruması zorlaşacak. Cimbom’un, Avrupa’dan men cezasını bu sezon çekmek için ligde ilk 4’te yer alması ya da Türkiye Kupası’nı müzesine götürmesi gerekiyor. Avrupa’yı hedefleyen ve şu anda ligde 4. sırada yer alan Başakşehir ise Konya’nın yer aldığı 3. basamağı devralmak ya da bulunduğu yeri korumak istiyor. Kritik 90 dakika iki takım için büyük önem taşıyor.

        YAKAN TOPLAR!

        Başakşehir, Abdullah Avcı yönetiminde bu sezon 11 kez duran toptan ağları havalandırdı. G.Saray ise son 6 maçında 5 kez duran toptan gol yedi.

        EN ÇOK GALATASARAY VE TRABZONSPOR'A YENİLDİLER

        Abdullah Avcı’nın çalıştırdığı M.Başakşehir’in, Süper Lig’de en çok mağlup olduğu ekiplerin başında G.Saray ve Trabzon geldi. İki takıma 15 lig maçında 9 kez teslim olan Başakşehir, F.Bahçe karşısında 15 maçta 8 kez, Beşiktaş karşısında ise 16 maçta 4 kez yenilgi aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ