Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin sanal kapışması - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe ve Beşiktaş kıyasıya bir şampiyonluk yarışına tutuştular. Sarı-Lacivertliler 4. yıldızı takmayı hedeflerken Beşiktaş da 7 senelik şampiyonluk hasretini sonlandırmak ve yeni stadında şampiyonluğa ulaşmak için büyük mücadele veriyor.

        Sahada kıyasıya süren bu yarış bununla da sınırlı kalmadı ve sanal ortama taşındı. Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mehmet Topal ve Caner ile ilgili bjk.org adlı siteden yapılan haberler önce sosyal medyada ses getirdi. Ortaya atılan “Futbolcular haber gönderdi” iddialarından Mehmet Topal ve Caner de çok büyük rahatsızlık duydu.

        ATIŞMA DEVAM EDİYOR

        Ancak bjk.org adlı site araştırıldığında sahibinin Beşiktaş yöneticisi Deniz Atalay’ın oğlu Yiğit Berk Atalay’ın gözükmesi Sarı- Lacivertliler’de rahatsızlık yarattı. İşte yaşanan bu olaylar sonrasında geçtiğimiz gün Fenerbahçe’nin önemli taraftar sitesi 12numara.org bu olaya karşılık olarak ortaya Beşiktaş’ın yıldızı Oğuzhan Özyakup’la ilgili iddialar attı. Fenerbahçe cephesi organik bir bağ olmadığı için bu konuyu resmi ağızlardan dillendirmese de yapılan bu hamlelerden oldukça rahatsızlık duyuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ