Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Ligin en iyi 3 forvetinin ikisi sahada olacak" - Beşiktaş Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de 3 Nisan Pazar günü sahasında Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak Antalyaspor'da, teknik direktör Morais, Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, söz konusu maçın çok önemli olduğunu belirtti.

        Maçın çok gollü geçeceğini düşündüğünü dile getiren Portekizli teknik adam, "Çünkü ligimizin en iyi 3 forvetinden iki tanesi sahada olacak, Eto'o ve Rodallega. Maça 3 puan için çıkacağız." diye konuştu. Morais, şu anda Akhisar Belediyespor maçına odaklandıklarının altını çizerek, "Ondan sonrakileri bu maça çıktıktan sonra düşüneceğiz. Ama biz hep önümüzdeki ilk maçı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

        "TAKIMIN HALA EKSİKLERİ VAR"

        Geldiği zamanki Antalyaspor ile şu anki arasında farklarla ilgili soru üzerine Morais, şöyle konuştu:

        "Takımımızın daha iyi durumda, daha güçlü olduğunu söyleyebilirim. Yaptığımız çalışmaların meyvesini verdiğini düşünüyorum. 90 dakikayı çıkarabilecek güçteyiz. Takıma geldikten sonra gelen ve giden oyuncular oldu. Şu anda daha iyi durumdayız. Akhisar Belediyespor maçını kazanacağımızı düşünüyorum."

        Milli maç arasında oyuncularının dinlenme fırsatı bulduklarını belirten Morais, takımın hala eksiklerinin bulunduğunu ve bunları tamamlamaya çalışacaklarını kaydetti.

        ANTRENMAN

        Antalyaspor, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

        Antrenmana, Cezayir Milli Takımı'nda bulunan kaleci Mbolhi ile sakatlığı süren Chico katılmadı, hafif sakatlığı bulunan Lazarevic ise salonda çalıştı.

        Teknik direktör Jose Morais yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından koşu ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde basına kapalı olarak taktik çalışma gerçekleştirildi.

        İdmanı, Antalya'da düzenlenen özel bir turnuvaya katılan Avustralya'nın Amity kulübünün 12 yaş altı takımı oyuncuları ve teknik heyeti de izledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ