Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Beşiktaş Bursaspor maçı ne zaman? Maç biletleri! - Futbol Haberleri

        İnönü Stadyumunun yıkılıp yerine yeni stadyum yapılmasının kararlaştırıldığı andan bu yana maçları farklı yerlerde oynamak zorunda kalan Beşiktaş, Bursaspor maçı ile yuvaya tekrar dönüyor. Taraftarların da merakla beklediği Beşiktaş Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

        BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

        Spor Toto Süper Lig28.hafta karşılaşması kapsamında oynanacak olan Beşiktaş - Bursaspormaçı11 Nisan Pazartesigünü, saat 20:00'da,Lig TVkanalındancanlı izlenebilecek. Karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek olurken, yardımcılıklarını Uygar Bebek veMehmet Metinüstlenecek.

        MAÇ BİLETLERİ TÜKENDİ

        Siyah Beyazlı takım taraftarları tarafından yoğun talep edilen Beşiktaş Bursaspor maçı için biletler tükendi.40 bin civarı biletin piyasaya sürüldüğü karşılaşma için, 450 bin taraftar alım için talepte bulununca biletler karaborsada 2 bin lira üstünde bedellerle satılmaya başlandı.

        STATDA HİBRİT ÇİM KULLANILACAK

        Vodafone Arena'nın en çok konuşulan konularından birisi olan çim konusu da artık netlik kazandı. Doğal çimin sentetik liflerle birleşmesinden meydana gelen hibrit çim, Arena'nın zeminini oluşturacak.

        Hibrit çim sayesinde dört mevsim sorunsuzca maçların oynayabileceği, çim kopmalarının en aza ineceği, kendini çabucak yenilemesi, konser ve benzeri etkinliklerin ardından zeminin tekrar futbola hazırlanabileceği avantajları olarak konuşuluyor.

        Hibrit çim teknolojisinin dünya üzerinde Arsenal, Manchester United, Real Madrid ve Milan başta olmak üzere toplam 45 stadyumda kullanıldığı ve Vodafone Arena'nın dünya çapında kullanılan bu sistemi hayata geçirmesi halinde listenin 46.ncı sırasına ekleneceği ifade ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ