Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Hami Mandıralı: Kalan haftalar futbolcular için belirleyici olacak - Trabzonspor Haberleri

        Bordo-mavili takımın teknik direktörü Hami Mandıralı, Trabzonspor dergisinde yer alan yazısında, taraftarların, camianın ve yönetim kurulunun beklentilerine cevap vermek için ekibi ve futbolcu arkadaşlarıyla iyi niyetli şekilde ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

        Bazen futbolda beklentilerin altında sonuçlarla karşı karşıya kalınabildiğini, bunu bu sezon fazlasıyla yaşadıklarını vurgulayan Mandıralı, şunları kaydetti:

        "Görev başında olan bizler sorumluluklarımızın farkındayız. Her maç sonrası 'Trabzonsporumuz için daha iyi nasıl yapabiliriz', bunun gayretini gösteriyoruz. Takımımızı, camiamıza yakışır bir mücadele için maçlara hazırlıyoruz. Takdir edersiniz ki bu sezon hiç yaşanmadığı kadar, sakat ve cezalı futbolcularımızın çokluğu bizleri olumsuz etkiledi ve bu süreçten çıkmakta oldukça zorlandık. Ligin sonu yaklaşırken kalan haftalar, oyuncularımızın gelecekleriyle ilgili belirleyici olacaktır. Bu sebeple mücadele gücü ve seyir zevki yüksek, kazanmaktan başka bir şey düşünmeyen bir Trabzonspor'un kötü geçen sezonunu unutturmak bizler için büyük fırsat olacaktır."

        Mandıralı, bunu yaparken Trabzonspor'u var eden altyapı gerçeğinden de uzaklaşmayacaklarını vurgulayarak, "Genç futbolcularımızı antrenmanlara ve maç kadrolarına dahil ederek onları geleceğin Trabzonspor'una hazırlamak başlıca görevimiz olacaktır. Gelecek yıl şampiyonluk hedefine yürürken gençlerimizin de bu başarının içinde olması, altyapıdan gelerek her kategorisinde forma giymiş bir kardeşiniz olarak beni mutlu edecektir." ifadelerini kullandı.

        Kulüp yönetim kurulunun geleceğe dönük plan ve projelerinin kendisini heyecanlandırdığını belirten Mandıralı, "Başkanımız ve yönetim kurulumuzun yeni stadyumumuzla birlikte geleceğe dönük plan ve projeleri sizler kadar beni de heyecanlandırıyor. Büyük mutluluk ve hüzünleri yaşadığımız, sayısız kupaları kaldırdığımız Hüseyin Avni Aker'e veda edip yeni yuvamıza geçmeye hazırlandığımız son sezonumuzda siz taraftarlarımızın desteği de bizler için büyük önem arz etmektedir." şeklinde görüşlerini aktardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ