Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Hikmet Karaman: "Artık her maç final" - Çaykur Rizespor Haberleri

        ÇaykurRizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, her maçın yeni bir heyecan ve final olduğunu belirtti, "Torku Konyaspor maçından alacağımız galibiyet bizi çok farklı yönlere getirecektir" dedi.

        Ligin ikinci yarısında 7 puan almanın kendilerine yakışmadığını ifade eden teknik direktör Karaman, puan olarak düşündüklerinin gerisinde kaldıklarını söyledi.

        Karaman, "Elbette bunda üst üste gelen sakatlıklar önemli etken oldu. Umarım Torku Konyaspor maçı ile başlayacak galibiyet serimizin arkası gelir. Torku Konyaspor maçında sahadan iyi bir sonuçla ayrılacağız. Oyuncu arkadaşlarımın iyi niyetinden ve gayretinden endişem yok. Bizim için her maç yeni bir heyecan ve final olacak. Konya maçından alacağımız galibiyet bizi çok farklı yönlere getirecektir" diye konuştu.

        "BASİT HATALAR YAPTIK"

        Galibiyetin oyun, moral ve sorumluluk anlamında başlangıç olacağını umut ettiğini vurgulayan Karaman şunları söyledi:

        "Elbette takımım aldığı sonuçlarla beni mutlu etmiyor. Futbolun meyvesi gol. 2'nci yarıda oynadığımız maçlarda basit hatalardan goller yedik. Bu konuda ciddi zafiyetimiz var. Bu kadar çalışmamıza rağmen anlık dalgınlıklar bize pahalıya mal oldu. Özellikle basit hatalardan gol yememiz bizim gibi bir takıma yakışmıyor. Ancak bu değişecek ve lehimize gelişecektir. Bunun başlangıcının Torku Konyaspor maçında olacağını ümit ediyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ