Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da UEFA korkusu - Trabzonspor Haberleri

        Yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle UEFA Finansal Fair Play konusunda men tehlikesiyle karşı karşıya kalan ancak yeni stadı ve bazı projeleriyle men tehlikesinden uzaklaşan Trabzonspor'da yeniden UEFA korkusu baş gösterdi.

        Son bir kaç ay içinde UEFA ile yapılan karşılıklı görüşmeler sonrası "Settement Agrement protokolü" konusunda hemen hemen anlaşmaya varan bordo-mavililerin bu sözleşmenin imzalanmasına sayılı günler kala Fenerbahçe maçında yaşanan hadiseler bordo-mavilileri zor durumda bıraktı.

        Fenerbahçe maçında yaşanan saha olaylarının dünya basınında da gündem olması bordo-mavililerin yaşanan olaylardan dolayı 5 ile 10 maç arasında bir saha kapama cezasıyla karşı karşıya kalması bu protokolün kombine ve maç günü hasılat tahmini konusunda Trabzonspor'un gelirlerini biraz daha geriye çekmesini sağlayacak. Keza Trabzonspor'un son yıllarda stadında yaşanan saha olaylarından dolayı ciddi bir para cezası ve hasılat kaybına uğramasının da UEFA Finansal Fair Play Komitesinin geleceğe dönük anlaşmayı yeniden gözden geçirebilecegi belirtildi.

        Trabzonspor için UEFA finansal fair playla kritik görüşmelerin yapıldığı günlerde stadında böyle bir olayın atlak vermesi bordo-mavililerin UEFA karşısında elini iyice zayıflatacağı ifade edildi.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ