Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi yarı final maçları ve finali ne zaman? - Futbol Haberleri

        Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasında yarı finale kalan takımların rövanş maçları 3 Mayıs Salıve 4 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Yarı finale kalan yakımlar, finale yükselmek için rövanş maçında ter dökecek. Peki Şampiyonlar Ligi final maçı ne zaman oynanacak? İşte Şampiyonlar Ligi hakkında detaylar...

        Şampiyonlar Ligi turnuvasında finale kalan takımlar, 3 Mayıs Salıve 4 Mayıs Çarşamba günü oynanacakfinalistlerrövanş müsabakalarının ardından belli olacak.

        FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, Almanya'nın Bayern Münih ile İspanya'nın Atletico Madrid takımları arasında oynanankarşılaşmayı yönetti.

        ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI VE FİNALİ NE ZAMAN?

        Yarı finale kalan takımlardan Bayern Münih ile Atletico Madrid, Cüneyt Çakır'ın yönetiminde rövanş maçına çıktı. Bu karşılaşmayı 2-1 kazanan Bayern Münih, ilk maçı 1-0 kaybetmesi ve Atletico Madrid'in Allianz Arena'da gol bulmasından dolayı yarı finalde elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Bu sonuçla, devler liginin ilk finalisti Atletico Madrid oldu.

        Diğer finalistin belli olacağı Real Madrid-Manchester City karşılaşması ise 4 Mayıs Çarşamba günü saat 21.45'te belli olacak. Bu müsabakanın da tamamlanmasının ardından finale yükselen takımlar belli olacak.

        UEFA Şampiyonlar Ligi finali, 28 Mayıs Cumartesi günü İtalya'nın Milano kentindeki San Siro Stadı'nda yapılacak.

        ŞAMPİYONLAR LİGİ İLE İLGİLİ DETAYLI HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ