Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Cristiano Ronaldo'dan Zinedine Zidane'a destek - Futbol Haberleri

        Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, teknik direktör Zinedine Zidane'ın gelecek sezon da takımın başında olmasını istiyor.

        Rafael Benitez'in yerine Ocak ayında takımın başına getirilen Fransız teknik adam, kulübü hem Şampiyonlar Ligi hem de La Liga'daki zirve yarışında tutmayı başarmıştı.

        Kulübün resmi web sitesine konuşan Cristiano Ronaldo konuyla ilgili olarak, ''Zidane'ın bizim için çok değerli bir isim olduğunu düşünüyorum. Bir adaptasyon süreci yaşadı ancak her şey çok hızlı bir şekilde gelişim gösterdi. Onun hakkında hep pozitif duygulara sahibim ve kendisi adına çok mutluyum. Ona gerçekten hayranım ve Real Madrid'in kendisiyle yola devam etmesini istiyorum'' dedi

        Sakatlığı nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester City ve La Liga'daki Real Sociedad karşılaşmalarını kaçırdıktan sonra Pazar günü antrenmanlara başlayan Ronaldo, Bernabeu'da oynanacak Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanşında Manchester City'i asla hafife almamaları gerektiğini belirtti.

        ''Eğer Manchester City yarı finale kalmayı başardıysa bu onların mükemmel bir ekip olmalarından kaynaklanıyor'' ifadelerini kullanan Ronaldo, ''Paris Saint-Germain gibi bir ekibi kupanın dışına itmek oldukça zor bir işti. Manchester City çok az kusuru olan bir ekip'' şeklinde konuştu.

        Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde Wolfsburg'u rövanş maçında yaptığı hat-trick ile elemelerinin kendisine kupaya giden yolda ilham verdiğini ve iki yıl önce kupayı Lizbon'da kaldırmanın inanılmaz olduğunu söyleyen Ronaldo, ''Şampiyonlar Ligi gibi çok özel bir turnuvayı Lizbon'da kazanmak benim için muhteşemdi. Bu sezon ise Wolfsburg ile oynayacağımız rövanş maçı öncesi her şeyin mükemmel olması gerekiyordu ve öyle de oldu. Sadece kendi açımdan değil, takım için de mükemmel bir geceydi. Ayrıca taraftarlarımızın desteği turu geçmemizde çok büyük bir rol oynadı.'' ifadelerini kullandı.

        (Goal.com)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ