Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Adanaspor Süper Lig'in yeni ekibi Adanaspor transferde acele etmiyor - Futbol Haberleri

        Transfer konusunda aceleci olmadıklarını ifade eden Teknik Direktör Engin İpekoğlu, "Süper Lig'e yeni yükselen bir takımız. Bu yüzden de taraftarların beklentisi yüksek ve bir an önce takımın son halini görmek istiyorlar. Ancak biz transferde acele etmek istemiyoruz. Sansasyonel transferler yerine takım için mücadele edecek isimlerle görüşüyoruz." dedi.

        "EN AZ 7 TAKVİYE YAPACAĞIZ"

        Transfer görüşmesi yaptıkları isimler olduğunu, ancak bu isimleri açıklamak istemediğini söyleyen deneyimli teknik adam, "Hemen her mevki için transfer düşünüyoruz. Daha önce takip edip de beğendiğimiz en az 7 ismi kadroya dahil etme hedefimiz var. Doğru isimler tespit ettik ve bu noktada da doğru bir transfer politikası izlemek istiyoruz." ifadesini kullandı.

        Transfer piyasasının yüksekliğinden dert yanan Engin İpekoğlu, özellikle yurtdışında izleyip beğendikleri oyunculara transfer teklifinde bulunduklarında, düşük ücret alan futbolcunun Türkiye'ye gelmek için ücretini en az 4 kat arttırdığını söyledi. Engin İpekoğlu, "Sansasyonel transferler benim için önemli değil. Asıl önemli olan takımı için savaşan ve bizim oyun sistemimize uyan isimleri transfer etmek." diye konuştu.

        "LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ"

        Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini, tüm çalışmaları da bu yönde yaptıklarını dile getiren İpekoğlu, sezonun ilk hazırlık kampına 29 Haziran'da Adana'da başlayacaklarını hatırlattı.

        Söz konusu kampa kaç oyuncunun katılacağını şu an için kendisinin de bilmediğinin belirten İpekoğlu, "Çünkü transfer görüşmelerimiz hala devam ediyor. Yeni isimlerin de kampa dahil edilmesini bekliyorum." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ