Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da yeni hoca adayları arasında Riekerink favori - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRKSPOR | ERHAN TELLİ

        Yeni sezon hazırlıklarının başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen Galatasaray’da teknik direktör konusu hala belirsizliğini korurken ibrenin Jan Olde Riekerink’e döndüğü kaydedildi.

        Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i takımın başına getirme hayali olan başkan Dursun Özbek’in deneyimli çalıştırıcının akıbetinin belli olmaması üzerine Hollandalı teknik adam ile yola devam etme fikrine sıcak baktığı belirtildi.

        Fatih Terim’in önümüzdeki günlerde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile yapacağı görüşmede Milli Takım’da kalıp kalmayacağı netleşecek ancak tecrübeli hoca ayrılsa bile Sarı-Kırmızılılar’ın başına geçmesi düşük bir ihtimal olarak gösteriliyor.

        Fatih Terim
        Fatih Terim

        Öte yandan Sportif A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi olan eski başkan Alp Yalman’ın, yeni bir yabancı teknik direktör fikrini savunduğu kaydedildi. Ancak Riekerink’a daha sıcak bakan Özbek’in başka teknik adam istemedeği öğrenildi. Başkan Dursun Özbek ayrıca Riekerink’in kalmasıyla Wesley Sneijder konusunda yaşanan krizi de yumuşatmayı planlıyor.

        ALP YALMAN NEREDE?

        Sarı-Kırmızılılar’ın Serdar Aziz transferi için yaptığı imza töreni tartışmaları da beraberinde getirdi. Törende, artık futbolun başına geçen ve transferleri bizzat yöneten Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu ikilisi yer almazken, başkan Dursun Özbek’in kameralar karşısına geçmiş olması dikkat çekti. İkili, Beşiktaş’a son dakika çalımı atılan Serdar Aziz’in transferinde başrolü oynamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ