Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Günay Güvenç Göztepe'de - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, Günay'ın transferi için Göztepe Kulübü'yle anlaşmaya varıldığı belirtildi.

        Günay, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de 2, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 5 kez Beşiktaş kalesini korumuştu.

        GÖZTEPE DE AÇIKLADI

        Bu arada Göztepe Kulübü de Günay Güvenç ile sözleşme imzaladıklarını duyurdu. Sarı kırmızılılar Günay için Beşiktaş'a 75 bin Euro bonservis bedeli öderken, genç eldivenle 2 yıllık sözleşme imzalandı. Almanya'da Stuttgarter Kickers forması ile kaleciliğe başlayan Günay, Adanaspor ve Beşiktaş'ta görev aldı.

        Göztepe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen 25 yaşındaki file bekçisi, "Göztepe gibi büyük bir camiada şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi.

        GÜNAY GÜVENÇ KİMDİR?

        Almanya'da başladığı futbol kariyerinde Stuttgarter Kickers forması ile profesyonel olan Günay Güvenç burada 4 sezon forma giydikten sonra Beşiktaş'a transfer oldu. 2013-2014 sezonu devre arasında Adanaspor'a kiralanan ve burada 15 maçta forma giyen Günay ardından tekrar Beşiktaş'a dönerek 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında İstanbul ekibiyle toplam 18 maçta görev aldı. 25 yaşındaki oyuncunun kariyerinde A-2 milli takımı ile 4 maç tecrübesi de bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ