Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Welliton'dan Kayserispor'a 2 yıllık imza - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Brezilyalı 29 yaşındaki golcü futbolcu, 20 saatlik uçak yolculuğunun ardından Kayseri'ye geldikten sonra sarı kırmızılı kulüple mukavele yaptı. Kayserispor Başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, "Teknik direktörümüz Hakan Kutlu'nun da eski futbolcusu olan Welliton'u takımımıza kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Oyuncumuza başarılar diliyoruz. Sözleşmenin kendisine ve takımımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi. Welliton ise imzadan sonra şöyle konuştu:

        "Kayserispor'da bana çalışma ve sezon geçirme fırsatı veren yönetici ve teknik direktörümüze teşekkür ederim. Bu sezon daha da fazla çalışarak yeni takımımın ligi iyi bir yerde bitirmesini sağlamak için gayret göstereceğim. Kayserispor'u takım arkadaşlarımla birlikte iyi yerlere getireceğiz."

        Wellinton, daha önce Brezilya'nın Sao Paulo ve Spartak Moskova'da oynadıtan sonra geçtiğimiz sezon Mersin İdmanyurdu'nda futbol oynamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ