Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da Halil İbrahim operasyonu - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Transferde temkinli adımlar atan Trabzonspor, Süper Lig’de tarihinin en iyi sezonunu geçiren Torku Konya’nın dikkat çeken yerli yıldızına kanca attı.

        Bordo-Mavililer’in teknik direktör Aykut Kocaman’ın şans vermeye başladığı Halil İbrahim Sönmez için nabız yoklamaya başladığı ortaya çıktı...

        Fırtına’nın aslen Trabzonlu olan 25 yaşındaki futbolcu için Yeşil-Beyazlılar’ın başkanı Ahmet Şan ile ilerleyen günlerde masaya oturacağı öğrenildi. Başkan Muharrem Usta’nın Şan ile bir araya gelip resmi teklifte bulunacağı ifade edilirken, görüşmenin bugün ya da yarın gerçekleşmesi bekleniyor.

        ERSUN YANAL ‘ALALIM’ DEDİ

        Teknik direktör Ersun Yanal’ın da “Alalım” dediği Halil için cuzi bir miktarda bonservisi ödemeye hazır olunduğu öğrenildi.

        Yeşil-Beyazlılar’ın para dışında futbolcu da istemesi durumunda Özer Hurmacı ya da Sefa Yılmaz’dan biri Konya’ya takas olarak teklif edilecek.

        Bu sezon Avrupa Ligi’nde direkt mücadele etme hakkı kazanan Konyaspor’un Halil İbrahim’i verme taraftarı olmadığı ifade edilirken, Trabzonspor’un şartları zorlayacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ