Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu: Şans eseri kazandık - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, 90+4. dakikada Eren Derdiyok'un attığı golle kazandıkları Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

        İşte Nazifoğlu'nun açıklamaları:

        "Maalesef çok kötü oynadık. Beşiktaş maçında 115 dakika oynayan takımdan eser yoktu. Karabük'e yazık oldu diyorum. 5-6 günde ne oldu da bu kadar güçsüz duruma düştük bilmiyoruz. Bu konuyu hem fizik hocalarımızla hem diğer hocalarımızla konuşup, tartışacağız. Süper Kupa maçlarından sonra genelde takımların sahaları kapanıyor. Değişik şehirlerde olan uygulamalarda bizim dışımızda gelişen durumlar. Tedbir olarak biz bir şey yapamayız. Ama taraftarların da bu maşeleleri atmaması lazım. Taraftarımız da gördü. Onlarsız çok zor oluyor. Bizim taraftarsız bırakmamalılar"

        "BİR PROBLEM VAR, HALLETMEMİZ LAZIM"

        "Bütün takım kötü oynadı. Sadece Selçuk'un üstüne yıkmamak gerekir. Rakip bizden daha hazırdı. İyi hazırlanmışlar. Bir problem var ve bizim bunu bir şekilde halletmemiz lazım. Serdar Aziz'in oynamaması gayet normal. Sakatlığından ötürü takıma geç katıldı. Beşiktaş maçında harika oynamışlardı. Yine onlar sahadaydı."

        "SABRİ'NİN RUHU SAĞ KANATTAYDI, ENTERESAN..."

        "Sabri'nin ruhu yine sağ kanattaydı. Enteresan diyebilirim. Linnes kötü bir performans sergiliyordu. Hoca da 35. dakikada değiştirme kararı aldı. Hocanın kararına saygı duymamız lazım."

        "18 SANİYENİN HESABINI YAPMAYALIM"

        "Burada 18 saniyenin hesabını yapmayalım. Karabükspor da gol atabilirdi. Karabükspor sürekli vakit geçirdi, yerden kalkmadı. O zaman uzatmada 3 dakika olmamalıydı. Karabükspor bizden daha iyi oynadığını söylüyorum. Şanslı bir golle kazandık. Artık gerisini tartışmamaıza gerek yok."

        "F.BAHÇE ELEŞTİRİLDİĞİ KADAR KÖTÜ OYNAMADI"

        "Fenerbahçe eleştirildiği kadar kötü bir futbol oynamadı. İlk maçlarda böyle kazalar oluyor. Biz de çok kötü oynadığımız bir karşılaşmayı kazandık. 4 hafta sonunda bütün takımlar gerçek performanslarını gösterecekler. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında şampiyonluk yarışı sürecek"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ