Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'ye 10 numara için 2 aday: Internacional’den Anderson ve Palmeiras’tan Moises Lima... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Başakşehir’i yenerek şampiyonluk yarışına tutunan F.Bahçe’de yönetim, teknik direktör Dick Advocaat’ın çok istediği 10 numara transferini bitirmek için gaza bastı.

        2

        Trabzonspor’dan Mehmet Ekici ile Milan forması giyen eski Beşiktaşlı Jose Sosa konusunda anlaşma sağlayamayan Sarı-Lacivertli kurmaylar, yönetici Ali Yıldırım önderliğinde Brezilya’ya çıkarma yaptı.

        3

        Güney Amerika ülkesinde belirlenen adaylarla temaslarda bulunacak olan yöneticilerin ofansif orta saha konusunu bir iki gün içerisinde bitirip yurda dönmesi bekleniyor.

        4

        Kanarya’nın listesinde yer alan isimlerden öne çıkanlar ise İnternacional forması giyen Anderson ile Palmeiras’ta ter döken Moises Lima...

        5

        Kariyerinde Porto ile uzun yıllar Manchester United’da da ter döken Anderson geçtiğimiz sezonu 42 maçta 5 gol ve 2 asistlik performansla tamamladı.

        6

        Palmeiras’la sezonu şampiyon tamamlayan Moises Lima ise 37 maçta 3 gol ile 2 asist üretti.

        7

        YILDIRIM’DAN ADVOCAAT’A: ‘RAHAT OL’
        Öte yandan önceki gün 1-0 kazanılan Başakşehir maçının ardından başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Dick Advocaat kısa bir toplantı yaptı.

        8

        Yıldırım’ın, transferdeki son durumu soran Hollandalı çalıştırıcıya “İçin rahat olsun. İstediğin takviyeleri yapacağız. 1-2 gün içinde kesin sonuca ulaşacağız” dediği öğrenildi.

        9