Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Kayseri'de - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Kayserispor ile oynayacak olan Fenerbahçe, özel uçakla Kayseri Erkilet Havaalanı'na geldi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve takım daha sonra havaalanından ayrılarak kara yolu ile kalacağı otele hareket etti. Fenerbahçe'yi havaalanında az sayıda taraftar karşıladı.

        Kayserispor - Fenerbahçe maçı yarın saat 19:00'da Kadir Has Stadı'nda oynanacak.

        Ligde geçen hafta Medipol Başakşehir'e ilk yenilgisini tattırarak zirve iddiasını sürdüren sarı-lacivertliler, Kayseri deplasmanında puan kaybı yaşamak istemiyor.

        REKLAM

        Geride kalan 19 hafta sonunda 35 puanla 4. sırada bulunan Fenerbahçe, lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde yer alıyor. Son 4 haftadır kaybetmeyen sarı-lacivertliler, bu sezon deplasmanda ise 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

        Ev sahibi Kayserispor ise teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde ilk galibiyetini Fenerbahçe karşısında arayacak. Yalçın yönetimindeki Kayserispor sahaya çıktığı iki lig maçında da gol atamazken, deplasmanda Medipol Başakşehir'e 5-0 yenildi, Akhisar Belediyespor'la 0-0 berabere kaldı.

        Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

        Üç eksik

        Fenerbahçe, 3 futbolcusundan yoksun bir şekilde Kayserispor karşısına çıkacak.

        Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Volkan Şen ve Ozan Tufan'ın Kayseri deplasmanına götürülmesi beklenmiyor. Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal Milli Takımı'nda yer alan Moussa Sow da Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

        Geçen hafta sakatlığı nedeniyle Medipol Başakşehir karşılaşmasında oynayamayan Mehmet Topal ile Aatıf Chahechouhe ise iyileşerek takıma döndü.

        REKLAM

        Öte yandan Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Emmanuel Emenike ve Gregory van der Wiel de Kayserispor maçında yer almayacak.

        Kart ceza sınırındaki futbolcular

        Fenerbahçe'de Kayserispor maçı öncesi 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        Sarı-lacivertlilerde Hasan Ali Kaldırım, Jeremain Lens ve sakatlığı bulunan Ozan Tufan, Süper Lig'de geride kalan haftalarda üçer sarı kart gördü. Kayserispor karşısında oynaması beklenen Hasan Ali ve Lens, sarı kart görmeleri durumunda ligin 20. haftasında Bursaspor deplasmanında forma giyemeyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ