Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Mutlu Topçu: Kırmızı karta anlam veremiyorum - Futbol Haberleri

        Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi, bir kişi eksik kalmalarından ötürü hakemi eleştirdi.

        Timsahlar maçın son anlarında kazandıkları penaltı atışıyla puanı kurtarırken, Boban Jovic'in 44. dakikada ikinci sarı kartını görerek oyundan atılması nedeniyle maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldılar.

        Mücadelenin ardından beIN Sports mikrofonlarına konuşan Topçu, "Maça çok iyi hazırlanmıştık aslında. İlk periyotta baskılı oynadık ama geri kalan bölümde kartlar ve diğer pozisyonlar vardı. Hele Jovic'in ilk sarı kartı bana göre anlamsızdı. Avrupa'da daha fazla futbol oynanıyor. Bizde de oynanması için hakemlerimizin biraz daha izin vermesi gerekiyor. Bir takımın kaderiyle oynamak iyi bir şey değil. Eğer bir kırmızı kart vereceksen inandırıcı olması gerekiyor. Aldığımız puanın en önemli sebebi taraftarımız. Biz taraftarımızı stada çekmek, oyun oynamak istiyoruz ama bir tezat var. Ben anlam veremiyorum o kırmızı karta. Biz kendi hatalarımızı bulacağız ama hakemlerimiz de biraz kendisine baksın." şeklinde konuştu.

        REKLAM

        Topçu, oyuncularının mücadele azmine vurgu yaparak "Arkadaşlarla konuştuk 10 kişi kaldıktan sonra, herkesin performansını biraz daha artırması gerekiyordu. Nitekim bunu da yaptılar. Bu takım inşallah topa çok sahip olan, iyi hücum yapan bir takım olacak ama 11 kişi oynamamız lazım." sözlerini kullandı.

        Bursaspor ligde 28 puanla 7. sırada yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ