Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Deportivo La Coruna: 1 - Atletico Madrid: 1 | Fernando Torres'in dili boğazına kaçtı - Futbol Haberleri

        Deportiva La Corunaile Atletico Madrid La Liga'nın 25. haftasında karşılaşıya geldi. Mücadele 1-1 sona erdi.

        La Coruna: 1 - Atletico Madrid: 1 |MAÇ SONUCU

        Stat: Estadio Municipal de Riazor

        Deportivo La Couruna: Andone, Arribas, Borges, Fajr, Emre Çolak, Juanfran, Kakuta, Luisinho, Lux, Mosquera, Sidnei

        Atletico Madrid: Correa, Filipe Luis, Gabi, Gameiro, Gimenez, Godin, Griezmann, Koke, Oblak, Thomas, Vrsaljko

        Gol: 13' Andone - 68'Griezmann

        FERNANDO TORRES AĞLATTI

        Deportivo-Atletico Madrid karşılaşmasında Fernando Torres, kötü bir şekilde yere düştü ve dili boğazına kaçtı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası bilinci açılan Torres, Deportivolu taraftarların alkışları arasında sedyeyle oyun alanı dışına alındı. Takım arkadaşları Torres için göz yaşlarını tutamadı.

        TORRES'TEN TWEET: "EN KISA SÜREDE DÖNECEĞİM"

        Deportivo - Atletico Madrid karşılaşmasının 85. dakikasında rakibiyle çarpışmasının ardından kötü bir şekilde yere düşen Fernando Torres, bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılmıştı.

        Torres, Twitter'dan attığı tweet'te; "Benimle ilgili endişeniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sadece biraz korkuttum. En yakın zamanda döneceğim!" ifadelerini kullandı.

        La Coruna: 1 - Atletico Madrid: 1 maçının dakika dakika özeti...

        90+8'Maçın süresi sona eriyor ve Carlos Clos Gomez düdüğünü çalarak maçı bitiriyor.

        90+7' Juanfran (La Coruna) rakip defansın arasından kendine yol açmaya çalışıyor, ancak biraz fazla sertlik kullanıyor. Hakem bu yüzden kendisine faul çalıyor.

        90' 7 ek süre uzatma olarak oynanacak.

        85' Fernando Torres (Atl. Madrid) için şanssız bir an.Torres, kötü bir şekilde yere düştü ve dili boğazına kaçtı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası bilinci açılan Torres, Deportivolu taraftarların alkışları arasında sedyeyle oyun alanı dışına alındı.

        84' Maç izleyen seyirci sayısı 20138.

        83' Carlos Clos Gomez düdüğünü çalıyor ve hücumda olan Florin Andone (La Coruna) tarafından yapılan faulü belirliyor. Hakemin kararı doğru.

        82' Oyuncu değişikliği yapıldı. Laure (La Coruna), Luisinho yerine oyuna girdi.

        81'Oyun durdu ve Luisinho (La Coruna) sağlık ekibinden yardım istiyor.

        80' İsabetli pasta ceza alanında topla buluşan Fernando Torres (Atl. Madrid) harika bir dokunuş yapıyor. Oyuncu topu sert bir şekilde sol direğe doğru gönderiyor, ancak kaleci topu çıkartıyor. Mükemmel bir kurtarış!

        78' Faycal Fajr (La Coruna) tarafından kullanılan köşe vuruşunda kaleci Jan Oblak araya giriyor.

        78' Florin Andone (La Coruna) ceza sahasına güzel bir orta daha yapıyor. Ancak rakip defans topu güvenli bölgeye doğru uzaklaştırıyor. Top kornere çıkıyor. La Coruna atağı devam edecek.

        76' Pepe Mel oyuncu değişikliği yapmaya hazırlanıyor. Emre Colak yerine Alex Bergantinos (La Coruna) oyuna giriyor.

        75' Ceza sahasının kenarına gönderilen isabetli pasta Faycal Fajr (La Coruna) topla buluşuyor. Oyuncu bekletmeden yaptığı güzel vuruşla kaleciyi geçmeye çalışıyor. Ancak top çok şanssız bir şekilde üstten dışarı gidiyor.

        74' Diego Godin (Atl. Madrid), Diego Godin (Atl. Madrid) için sarı kartını kullandı, yaptığı sert müdahaleden dolayı oyuncunun bu karara şaşırmaması gerek.

        68' GOL Antoine Griezmann (Atl. Madrid) yaklaşık 25 metre mesafeden topu ağlara gönderiyor. Oyuncunun yaptığı vuruşta top üst direğin hemen altından ağlara gidiyor ve skoru değişiyor - 1:1.

        65' Oyuncu değişikliği yapıldı. Kevin Gameiro oyundan çıktı, Fernando Torres (Atl. Madrid) oyuna girdi.

        61' 18 metre mesafeden Antoine Griezmann (Atl. Madrid) tarafından kullanılan serbest vuruş defans oyuncularının kurduğu barajdan geri geliyor. Kaleci barajı tam yerine kurdu.

        61' La Coruna takımından bir oyuncu rakibini düşürüyor ve hakem faül düdüğünü çalıyor. Atl. Madrid tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.

        59' Florin Andone (La Coruna) yükselerek köşe vuruşundan gelen topa kafa vuruyor, ancak defans oyuncularından birisi araya girerek tehlikeyi uzaklaştırıyor.

        59' Emre Çolak (La Coruna) ceza sahasına orta yapmak üzere topu köşe gönderinin yanına yerleştiriyor.

        59' Faycal Fajr (La Coruna) tarafından kullanılan köşe vuruşu defans oyuncusu tarafından kafayla ceza sahası dışına gönderiliyor. La Coruna rakiplerini topu kornere atmaya mecbur etti.

        59' Florin Andone (La Coruna) ceza sahasının kenarından tehlikeli bir pas gönderiyor. Ancak defans oyuncusu son dakikada gerekli reaksiyonu göstererek tehlikeyi uzaklaştırıyor. Orta hakem ve yardımcı hakem köşe vuruşunu işaret ediyor. Köşe vuruşu La Coruna tarafından kullanılacak.

        57' Oyuncu değişikliği yapılıyor. Koke dinlenmek üzere saha kenarına geliyor ve Nicolas Gaitan (Atl. Madrid) oyuna giriyor.

        57' Diego Simeone takımının oyun planında bir takım değişiklikler yapmaya karar veriyor. Oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Angel Correa sahayı terk ederken Yannick Carrasco (Atl. Madrid) oyuna giriyor.

        REKLAM

        56' Antoine Griezmann (Atl. Madrid) ceza sahasına bir pas göndermeyi deniyor, ancak buna hazırlıklı olan German Lux harika bir reaksiyonla topa sahip oluyor.

        54'Oyuncu değişikliği. Fernando Navarro (La Coruna), Gael Kakuta yerine oyuna giriyor.

        49' Atl. Madrid takımından bir oyuncu hücumdayken faul yapıyor. Hakem düdüğünü çalarak oyunu durduruyor.

        46' Düdük çalıyor ve hakem Carlos Clos Gomez ikinci yarıyı başlatıyor.

        45+2' Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.

        45+2' Gabi (Atl. Madrid) doğru karar veriyor, ancak şansı tutmuyor. Oyuncu kendisine gönderilen pası kontrol ettikten sonra 23 metreden topu kaleye gönderiyor, ancak top üst direğin dibinden dışarı gidiyor.

        45+2' Koke (Atl. Madrid) serbest vuruşu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.

        45+1' Luisinho (La Coruna) yaptığı faulden dolayı sarı kart görüyor. Atl. Madrid serbest vuruş kazandı.

        45+1'Faycal Fajr (La Coruna) ceza sahasına tehlikeli bir orta yapıyor, ancak köşe vuruşunu savunmanın ilk adamı engelliyor.

        45' Dördüncü hakem 1 dakikalık uzatma gösteriyor.

        45' Pedro Mosquera Parada (La Coruna) pası kontrol ediyor, ancak ceza sahasının kenarından çektiği şut rakip oyuncudan dönüyor. Hakem köşe vuruşunu işaret ediyor, La Coruna bu vuruşu kullanacak.

        45' Emre Çolak (La Coruna) köşe vuruşunu kullanıyor. Ancak rakip defans ceza alanının güvenliğini sağlamayı başarıyor ve tehlike büyümeden engellenmiş oluyor.

        45' Emre Çolak (La Coruna) sıyrılmaya çalışıyor, ancak rakip oyuncu engel oluyor. La Coruna köşe vuruşu kullanacak.

        43' Emre Colak (La Coruna) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak gönderdiği top rakip oyuncularda kalıyor.

        REKLAM

        43' Pedro Mosquera Parada (La Coruna) güzel bir bireysel koşu yapıyor, ancak rakip oyuncu onu engelliyor ve şans yakalayamıyor. La Coruna köşe vuruşunu kullanacak.

        41' Koke (Atl. Madrid) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak top rakip defans oyuncularına gidiyor ve tehlike uzaklaştırılıyor.

        41' ceza sahasında harika bir top kontrolüyle boşluğa doğru ilerliyor, ancak şutu rakibinden dönüyor. Şimdi Atl. Madrid köşe vuruşu kullanacak.

        40' Florin Andone (La Coruna) hücumdayken bir faul yapıyor ve hakem Carlos Clos Gomez hemen serbest vuruşu veriyor.

        38' Celso Borges (La Coruna) ceza sahasının hemen dışından sert bir vuruş yaptı, ancak top rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.

        36' Celso Borges (La Coruna), Emre Colak tarafından yapılan ortada topla buluşuyor, ancak yaptığı kafa vuruşunda hedefi bulamıyor. Top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor.

        33' Angel Correa (Atl. Madrid) ceza sahası kenarında topla buluşuyor ve kalenin ortasına doğru yerden bir vuruş yapıyor. Ancak şut dikkatli kaleci tarafından muhteşem bir kurtarışla engelleniyor.

        29' Gael Kakuta (La Coruna) takım arkadaşının akıl dolu pasında topu kontrol ediyor ve ceza sahası içinden çektiği şutta top az farkla soldan dışarı gidiyor.

        REKLAM

        27' Faycal Fajr (La Coruna)kornerden bir orta yapıyor ancak hazırlıklı olan kaleci Jan Oblak topu uzaklaştırıyor.

        27' Luisinho (La Coruna) ceza sahası içine kaliteli bir orta yapıyor. Ancak rakip defans topa sahip oluyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Top kornere çıkıyor. La Coruna köşe vuruşundan önemli bir fırsat yakalıyor.

        26' Ciddi bir sakatlığı olmayan Luisinho (La Coruna) oyuna yeniden dahil oluyor.

        25' Luisinho (La Coruna) sakatlanıyor.

        25' Koke (Atl. Madrid) serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor, ancak top uzaklaştırılıyor.

        24' Florin Andone (La Coruna) topu almaya çalışırken rakibinin ayaklarına da vuruyor. Carlos Clos Gomez kurallara aykırı bu hareketten dolayı düdüğünü çalıyor. Atl. Madrid taç çizgisine çok yakın bir yerden serbest vuruş kullanacak.

        23' Juanfran (La Coruna) rakiplerinden çok iyi sıyrılıyor, ancak ceza alanı kenarından çektiği şut hedefi bulmuyor. Top farklı bir şekilde üstten dışarı çıkıyor.

        23' Pedro Mosquera Parada (La Coruna) ceza sahasının hemen dışından sert bir şut çekiyor, ancak bu defans tarafından engellenen bu vuruş kaleci için büyük bir tehdit oluşturmadı.

        20' Emre Colak (La Coruna) şutunda kaleyi bulamıyor. Bulunduğu yerde hareketsiz kalan kaleci çaresiz bir şekilde volenin sağ direğin yanından dışarı gidişini izledi. Kaleci bu pozisyonda şansına güvendi ve karşılığını aldı.

        16' Koke (Atl. Madrid) tarafından kullanılan korner rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.

        15' Antoine Griezmann (Atl. Madrid) topu aradan gönderemiyor ve atak kesiliyor. Hakem köşe gönderini işaret ediyor. Atl. Madrid korner kazandı.

        14' Florin Andone (La Coruna) oyun kurallarına aykırı hareketten sarı kart görüyor.

        13'GOL! Rakip çok büyük bir hata yapıyor ve ceza sahasının kenarında topla buluşan Florin Andone (La Coruna) topu ağlara gönderiyor. Skor 1:0 oluyor.

        10' Jose Maria Gimenez (Atl. Madrid) isabetli pasta topla buluşuyor ve uzun mesafeli vuruşla kaleciyi yokluyor. Ancak top

        üstten dışarı çıkıyor.

        8' Antoine Griezmann (Atl. Madrid) rakip oyuncuya çelme takıyor ve hakem Carlos Clos Gomez faulü işaret ediyor.

        7' Kevin Gameiro (Atl. Madrid) defansın arasından gönderilen isabetli pası kontrol edemiyor ve defans oyuncularından birisi zamanında araya girerek topu kapıyor.

        4' Koke (Atl. Madrid) ceza sahasının kenarından kullandığı serbest vuruştan yaptığı ortayla topu takım arkadaşlarından birisiyle buluşturmaya çalışıyor. Ancak, rakip kaleci önce davranıyor ve yükselerek topa sahip oluyor.

        4' Luisinho (La Coruna) yaptığı faulle oyun kurallarına aykırı hareket ediyor. En azından hakem Carlos Clos Gomez bu görüşte. Serbest vuruşu Atl. Madrid kullanacak.

        2' Gabi (Atl. Madrid) uzak mesafeden çektiği şut ile çok önemli bir fırsat yakalıyor. Oyuncunun yerden çektiği şut kalenin ortasına doğru gidiyor, ancak bu şuta hazırlıklı olan kaleci German Lux rahat bir kurtarış yapıyor.

        1'İlk yarı başladı.

        REKLAM

        Deportivo-Atletico Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta?

        La Liga'nın 25. haftasında oynanan Deportivo-Atletico Madrid maçı TSİ 22.45'te başladı. Riazor Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı beIN Sports'ta yayınlanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ