Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Josef de Souza: Beni iyileştirin, gol atacağım - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’nin TT Arena zaferinin kahramanı Josef de Souza, maçtan iki gece önce grip oldu. Son antrenman günü ateşler içinde yanan Brezilyalı’nın son halini gören Advocaat oyuncudan ümidini kesti. Fakat Josef sağlık ekibiyle bir görüşme gerçekleştirerek, “Beni ne yapın ne edin iyileştirin. Hastalık umurumda değil bu maçta oynamak istiyorum. İlk maçta gole çok yaklaşmıştım ama penaltı yaptırmakla kalmıştım. Bu maçta hissediyorum gol atacağım” ifadelerini kullandı. Aslında Josef’in bu ısrarının altında yatan başka bir sebep daha vardı. O da oğlu Nicolas’ın kendisinden Galatasaray maçında mutlaka gol atmasını istemesiydi...

        ADVOCAAT’TAN TEŞEKKÜR

        Gol attığında evinde oluşan inanılmaz coşkuyu tekrarlatmak isteyen Josef, 3 yaşındaki oğlu Nicolas ve 1 yaşındaki oğlu Danilo’yu mutlu etmek için sağlık ekibine adeta yalvardı. Bunun üzerine sağlık ekibi yoğun bir tedavi programı uyguladı. Maç günü ise Advocaat, Josef’e fedakarlığı için teşekkür ederken, “Eğer kendini iyi hissetmiyorsan dinlenebilirsin” dedi. Brezilyalı ise hocasına “Ben kendimi tamamen hazır hissediyorum. Bu maçta oynamayı da çok istiyorum” deyince maça ilk 11’de başladı.

        SEVİNCİNİ SAĞLIK EKİBİYLE PAYLAŞTI

        Aslında maç boyunca güçlü halinden uzak bir görüntü çizen Brezilyalı, kendi standartının çok altında kaldı. Defansif olarak kayda değer bir hata yapmasa da hücuma neredeyse hiç katkı veremedi... Ta ki 90 dakikaya kadar. Advocaat’ın kendisinden istediği ceza sahası koşusunu maçta neredeyse ilk kez yapan Josef, şık kafa golüyle 5 yıl aradan sonra TT Arena zaferini getirdi. Maçtan önce gol atacağını hisseden yıldız oyuncu soyunma odasına gider gitmez sağlık ekibiyle sevincini paylaştı ve teşekkür etti.

        REKLAM

        HABERTÜRK SPOR / AHMET SELİM KUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ