Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Murat Aksu'nun iki bombasını açıklıyoruz! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta ocak ayındaki kongre tarihi yaklaştıkça, Siyah-Beyazlı camiada her geçen gün kulis faaliyetleri hız kazanıyor.

        Yıldırım Demirören’in karşısındaki en güçlü aday olarak çıkan Murat Aksu, kurmaylarını birer birer belirlemeye başladı. Yönetimine alacağı ilk isim olarak eski RTÜK Başkanı Ali Baransel’in adını açıklayan, ardından Baymak’ın sahibi Murat Akdoğan ve Bağfaş’ın sahibi Yahya Kemal Gencer’in adını kamu oyuna duyuran Aksu, camianın önde gelen iki ismini de büyük uğraşlar sonucu ikna ederek listesine aldı.

        Murat Aksu’nun Microsoft'un Orta Doğu ve Afrika (MEA) Bölgesi Başkanı Emre Berkin ile Fibrobeton Şirketler Grubu Başkanı Dündar Yetişener’i de yönetimine aldığı öğrenildi. Berkin ve Yetişener ikilisinin kısa bir süre önce Aksu’ya ‘evet’ dediği ve bu isimlerin de listeye katılmasından sonra başkanlık seçiminde ibrenin Aksu’dan yana döndüğü de kulisler de konuşulmaya başlandı.

        İŞTE AKSU’NUN SON BOMBASI

        Berkin ve Yetişener’i de yanına alarak, elini güçlendiren Murat Aksu’nun ayrıca bu hafta içinde Yıldırım Demirören yönetimiyle yollarını ayırdığını açıklayan Levent Erdoğan’ı da kendi saflarına katabileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Camia içinde çok sevilen ve özellikle derneklerle ilişkileri oldukça iyi olan Erdoğan’ın, Aksu’nun listesinde yer alacağı ve konuyla ilgili açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.

        Tüm bu gelişmelerin ardından böylesine güçlü isimleri kadrosuna katan Murat Aksu karşısında mevcut başkan Yıldırım Demirören’in seçimde ne yapacağı ve nasıl bir strateji izleyeceği merakla beklenmeye başlandı.

        Emre Berkin kimdir?

        Emre Berkin, Microsoft Avrupa Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi Başkan Yardımcısı ve Microsoft'un Orta Doğu ve Afrika (MEA) Bölgesi Başkanı. Berkin'in sorumluluğunda 79 ülke bulunuyor.

        Berkin Microsoft'a, 1993 yılında şirketin Türkiye oparasyonunu kurmak üzere katıldı. Microsoft Türkiye Genel Müdürü olarak, Türkiye Ofisi'ni Microsoft'un dünyada en hızlı büyüyen bölge ofislerinden biri ünvanına kavuşturdu. Microsoft'a katılmadan önce Digital Equipment Corporation'da görev yapan Berkin, Digital'daki 10 yıllık kariyerinin 6 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde bulundu ve şirketin çeşitli satış, danışmanlık, destek ve servis organizasyonlarını yönetti.

        Dündar Yetişener kimdir?

        Fibrobeton Şirketler Grubu Başkanı olan Yetişener 1959 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe bölümünde tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ