Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den Deloitte açıklaması! - Fenerbahçe Haberleri

        İddialara düzenlediği basın toplantısıyla sert tepki veren sarı-lacivertli kulüp, internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu'nun kulübe bir yazı göndererek, kulübün mali denetiminin 4 yıldır uluslararası denetim firması Deloitte tarafından yapıldığını doğruladığını kaydetti.

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        ''Son günlerde bazı kişiler popüler olma ve kendi kişisel çıkarları için gündem oluşturma adına elle tutulur herhangi bir dayanakları olmamasına karşın kulübümüze yönelik birtakım saldırılarda bulunmuşlardır.

        Ulusal basına da taşınan bu iddialara dün Deloitte'in de katılımıyla düzenlediğimiz basın toplantısıyla verdiğimiz yanıtın ardından, bugün, Türkiye Futbol Federasyonu da ekteki yazıyla gerekli resmi cevabı tarafımıza ulaştırmıştır.

        Türkiye Futbol Federasyonu, kulübümüze gönderdiği yazıyla kulübümüzün mali denetiminin 4 yıldır uluslararası denetim firması Deloitte tarafından yapıldığını belirterek tartışmalara son noktayı koymuştur.

        Söz konusu çirkin iddiaları gündeme getirerek kulübümüzü ve yönetimimizi lekelemeye çalışanları kamuoyunun takdirine havale ediyoruz.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ