Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İş imzaya kaldı! - Galatasaray Haberleri

        Rumen basını Galatasaray'ın Stuttgartlı Marica'nın işini bitirdiğini yazarken, oyuncunun bu hafta içi İstanbul'a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

        Romanya'nın Prosport gazetesi, Stuttgart'ın golcüsü Ciprian Marica'nın Galatasaray'a imza atmasının an meselesi olduğunu duyurdu. Stuttgart Teknik Direktör Bruno Labbadia ile çalışmak istemeyen 25 yaşındaki futbolcunun 2012 yılına kadar yıllık 2.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a imza atacağı bildirildi.

        Gazetede yayınlanan haberde, Adnan Sezgin'in Almanya'ya giderek Stuttgart yetkilileriyle pazarlık masasına oturduğunu ve 8 milyon Euro'luk bonservis bedelini 4 milyona indirdiği belirtildi. Prosport, Marica'nın bu hafta içerisinde Stuttgart'ın kamp yaptığı Antalya'dan İstanbul'a geçerek sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalayacağını da öne sürdü.

        BİGLİA HALA GÜNDEMDE

        Ön libero arayışlarını da sürdüren Galatasaray, Anderlechtli Biglia ile de ipleri koparmıyor. Arjantinliye talip olan kulüpler arasında en iyi teklifi sunan sarı-kırmızılılar, Belçika ekibinin kapısını bir kez daha çalacak.

        SABAH

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ