Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Alkolik hareket! - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        G.Saraylı Kewell’ın, 19 Şubat’taki Buca maçını locadan izlerken alkolü fazla kaçırdığı ve devre arasında soyunma odasına inerek takıma sitemde bulunduğu ortaya çıktı. Oyuncular Kewell’ı dışarı çıkartırken, yönetim de ‘sözleşmesini yenilememe’ kararı aldı.

        GALATASARAY BUNU DA GÖRDÜ

        Galatasaray bunu da yaşadı... Bu sezon Avrupa’ya erken havlu atan, Spor Toto Süper Lig’de halen 13. sırada bulunan, Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenen ve tarihinin en kara günlerini yaşayan Cimbom’da skandalların ardı arkası kesilmek bilmiyor. Bir türlü gerçek futbolunu sahaya yansıtamayan, tam anlamıyla dökülen, bir sezonda 3. teknik adamla çalışan, kötü futbol nedeniyle yönetimini bile deviren Sarı-Kırmızılı takımın Avustralyalı futbolcusu Harry Kewell’ın, Bucaspor karşılaşmasının devre arasında yaptıkları yenir yutulur gibi değil. Futbolcular arasında büyük şaşkınlık yaratan bu olay artık camia içinde kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

        ‘BARUT’ GİBİ OLDU

        Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ‘Oz Büyücüsü’ ile Sarı-Kırmızılı yönetimin neden sözleşme yenilemek istemediği ortaya çıktı... Sakatlığı nedeniyle Bucaspor mücadelesini locadan seyreden Kewell, takımın kötü futbolu nedeniyle yerinde duramıyor ve aldığı alkolün etkisiyle de ‘barut’ gibi oluyor. İlk yarının bitiş düdüğüyle soluğu soyunma odasında alıyor. Takım arkadaşlarına sitemkar konuşmalar yapmaya çalışırken alkollü olduğu anlaşılınca tepkiler iyice artıyor. Oyuncular ve yetkililer hemen Kewell’ı soyunma odasından dışarıya çıkartıyor. Bunu öğrenen yöneticiler ise Kewell’ın sözleşmesini yenilemekten kesinlikle vazgeçerken, olayın camiaya zarar vermemesi için üstünü kapatmaya çalışıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ