Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ve Emre konuştu! - Fenerbahçe Haberleri

        Türk Telekom Arena’da oynanan Estonya milli maçının tartışılan adamı Emre Belözoğlu, Hürriyet'e konuştu.

        Maçta protestolara hedef olan Emre Belözoğlu, “Protestolar artık beni etkilemiyor. Duygularımla, işimi birbirine karıştırmamaya çalışıyorum. Bu konuda zaten çok tecrübeliyim” dedi. “Galatasaray seyircisinin Fenerbahçe’ye gitmemden sonra tepki göstermesini anlayabiliyorum” diyen sarı lacivertli takımın tecrübeli yıldızı Emre Belözoğlu, şunları söyledi:

        "O ANDA SADECE GOLÜ DÜŞÜNDÜM VE ATTIM"

        “Bu protestolar beni ne olumsuz etkiledi, ne de motive etti. Tabii ki üzüldüm. Ben F.Bahçe’nin futbolcusuyum. Ama G.Saray için de çok ter döktüm ve başarılarına katkıda bulundum. Taraftarların penaltı atarken beni ıslıklaması, sanki deplasmandaymışım hissi uyandırdı. Ama sadece golü atmayı düşündüm ve attım. Milli Takım’da birbirimize kenetlendik. Şakalaşırız, kötü durumdakine destek oluruz. En önemlisi bu ülke için ter dökeriz.

        "AİLEMİ DÜŞÜNEREK HİÇ POLEMİĞE GİRMEDİM"

        Arena’nın akustiği çok güzel. Kale arkasındaki taraftar grubunun ıslığı ve protestosu sanki bütün stat protesto ediyormuş havası yarattı. Orada oynanacak diğer karşılaşmlarda daha güzel bir ortam oluşmasını temenni ediyorum. Sadece ailemi, annem, babamı, eşimi düşünerek, hiç polemiğe girmedim. Belki de benim o polemiklere girmemi bekleyen çok kişi vardı. Ama ben sadece vazifemi yaptım ve formamı terlettim. Başka söze gerek yok.”

        "SADECE ARDA DEĞİL DİĞERLERİYLE DE ARAM İYİ"

        Emre, Arda’nın kendisine alkışlarla destek vermesinin de altını çizdi. Tecrübeli yıldız, “Arda çok sevdiğim bir insan. Saha içerisinde ve dışında da, çok çok iyi biri. Ama dediğim gibi sadece onunla değil, bütün takımla çok iyi bir diyaloğumuz var. Bu diyaloğun bozulmadan bizi finallere taşıyacağını umuyorum” şeklinde konuştu.

        "TÜRK ADALETİNE GÜVENİYORUM"

        "Şike soruşturması bizi çok yıprattı. Biz sahada işimizi çok iyi yaptık. Türkiye liglerinin üzerinde bir takımız. Bu sezon çok daha farklı yerlere odaklanmak istiyorduk. Benim Türk adaletine ve devletine sonsuz saygım var. Alınacak her türlü karara saygım var. Umut ediyorum ki, Futbol Federasyonu’nun açıklamalarından sonra şampiyonluğu hak ederek kazandığımız ortaya çıkacak. Bütün bu olayların sonrasında F.Bahçe olarak, çok daha güçlü olacağız. Ve kaldığımız yerden başarılarımıza devam edip, Türkiye’nin en iyi takımı olduğumuzu göstermek için daha çok çaba sarf edeceğiz.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ