Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Servet'in gözü Avrupa'da! - Galatasaray Haberleri

        Servet Çetin, kamp yaptıkları Bled kasabasının hazırlıkların devamı için mükemmel bir yer olduğunu, hava şartlarının da antrenman yapmaya oldukça uygun olduğunu söyledi. Servet, ''Hem manzarası, hem de havası ve oksijeni iyi olan bir yerdeyiz. Koşmak biraz zor oluyor ama severek yapıyoruz. Bizim işimiz de bu. Lige verilen ara sadece bizi değil herkesi etkiler. Çok yoğun şekilde çalışsanız da 10 gün izinde ara verdiğiniz zaman kondisyonunuz ve performansınız sıfıra düşüyor. Tekrar baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Performansımızı en üst düzeye çıkartmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz'' açıklamasında bulundu.

        Savunma oyuncusu Servet Çetin, Olmypiakos maçında çok iyi mücadele ettiklerini, ancak zaman zaman pozisyon hataları yaptıklarını, amaçlarının bu gibi hataları tekrarlamamak olduğunu, iyi takımlara karşı oynayıp hatalarını daha iyi görmek istediklerini kaydetti.

        Savunmanın ağır olduğu eleştirisine cevap veren Servet, ''Savunma hakkında yorum yapmayacağım ama yeri geliyor çok hızlı oyunculara karşı oynuyoruz. Yeri geliyor hiç pozisyon vermiyoruz bu bir takım oyunu. Pozisyon vermezsek nerelerde oynarım ben de bilmiyorum. Hata da yapacağız gol de yedireceğiz. Sıfır hatayla oynarsak çok faklı yerlerde oluruz. Genelde her takım yan toplardan gol yer, futbolda bu tip şeyler olacak'' cevabını verdi.

        Servet Çetin, 17 Mart tarihinde 30 yaşında olacağını, Galatasaray'da oynamaktan çok mutlu olduğunu belirterek, ''Yurt dışına çıkmak isteğimi söylemiştim. Bir keresinde çok yaklaştım ama bundan sonra olur mu bilmiyorum. Fakat yurt dışında olmak isterim'' açıklamasında bulundu.

        Servet takım kaptanlığı konusunda ise, ''Kaptanlık sorun olmaz. Hocamızın kaptanlığı verdiği kişiye yardımcı olacağız. Hangi arkadaşımız olursa ona destek vereceğiz'' dedi.

        Basın toplantısındaki diğer Galatasaraylı futbolcu Yekta Kurtluluş ise, ''Geçen sene geldiğimde bambaşka bir takım vardı ortada. Herkesin söylediği gibi kötü bir takıma geldim deniyor ama Galatasaray kötü olmaz. Şansız bir dönem geçirdik. Gelen takviyeler de belli. İnşallah yabancılar Türk futboluna uyum sağlar, yoksa hepsi birbirinden kaliteli futbolcular'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ