Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Ünal Aysal, Fatih Terim - Galatasaray Haberleri

        2011-2012 sezonunu şampiyon olaark tamamlayan Galatasaray, Devler Ligi'ne doğrudan katılacak. Hemen hemen her açıklamasında sarı-kırmızılı takımın hedefinin 'Avrupa' olduğunu söyleyen Ünal Aysal transfer çalışmalarının başladığını söyledi.

        TRTSPOR'da yayınlanan 'Futbol Ateşi' isimli programda önemli açıklamalarda bulunan Aysal, ilk etapta sözleşmesi biten oyunculara yöneleceklerini kaydetti. Galatasaray'ın kanatlarda ve forvet bölgesinde sıkıntıları olduğunu dile getiren deneyimli yönetici, kadroyu Avrupa için yetersiz gördüklerini ifade etti.

        Johan Elmander ve Milan Baros'un sakatlıklarından da yakınan Aysal, Galatasaray'ın ilk hedefinin forvet hattı olduğunu söyledi. Önceliğin yerli transfere verileceğini söyleyen Başkan, "Avrupa piyasasında bonservisi elinde olan yaklaşık 60 oyuncu var. Biz bu oyuncular içinden Galatasaray'a uygun olanı seçeceğiz" dedi.

        Yurtiçinde Burak Yılmaz ve Nordin Amrabat konusunda değinen Ünal Aysal öncelikle oyuncunun kulübüyle anlaşmak istedilerini belirterek, "Transferde önceliğimiz yerli piyasa. Bana Burak Yılmaz'ı örnek göstererek bir isim soruyorsanız ben hiçbir oyuncuyu kulübüyle oturup anlaşmadan almak istemiyorum. Bu sene Amrabat ile ilgili böyle sorunlar çıktı. Defalarca da Kayserispor Başkanı'ndan özür diledim. Böyle tatsız olayların olmamasını diliyorum" şeklinde konuştu.

        SÖZLEŞMESİ BİTEN GOLCÜLER...

        Ünal Aysal'ın dikkatleri hücum bölgesine çekmesinin ardından akıllara Dimitar Berbatov geldi. Manchester United ile sözleşmesi sona eren Bulgar golcünün adı sık sık Galatasaray ile anılmasına rağmen yönetim cephesi herhangibir girişimin olmadığını söylemişti.

        Berbatov'un yanı sıra Chelsea'den Salomon Kalou ve Didier Drogba, Bayer Leverkusen'den Barnetta, Lyon'dan Ederson'un sözleşmeleri sona eriyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ