Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig, Sivasspor, Avusturya - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Çalımbay, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Kadroyu güçlendirmek için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Çalımbay, ''Bir an önce transfer yapmamız gerekiyor'' ifadesini kullandı.

        Transfer listelerinde bazı oyuncuların olduğunu anlatan Çalımbay, bir Bulgar orta saha oyuncusu ile 2 yabancı forvetin peşinde olduklarını belirterek, ''İnşallah bu hafta bitireceğiz'' diye konuştu.

        Yeni sezona Bolu ve Avusturya'da yapacakları kamplarla hazırlanacaklarını ifade eden Çalımbay, 28 Haziran'dan itibaren futbolcuların sağlık kontrolü ve gerekli testlerden geçeceğini, ardından Bolu Gerede'de çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

        Bolu kampında 1, Avusturya kampında ise 4 hazırlık maçı yapacaklarını belirten Çalımbay, yeni sezona iyi başlangıç yapmak istediklerini kaydetti.

        Samet Aybaba'ya başarılar diledi

        Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirilen Samet Aybaba'ya başarı dileklerini ileten Çalımbay, ''Beşiktaş'ı çok iyi tanıyan, camiayı çok iyi bilen birisi. Bizim büyüğümüz'' dedi.

        Çalımbay, Beşiktaş'ın bundan daha zor süreçleri atlattığını belirterek, ''O yüzden sıkıntı olmaz'' ifadesini kulandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ