Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim, Schalke zaferinin ardından öğrencilerine teşekkür etti - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Schalke 04 zaferin ardından büyük sevinç yaşayan Fatih Terim, soyunma odasında bir kez daha futbolcularına tek tek sarılıp teşekkür etti. Oyuncularına ithafen kısa bir konuşma yapan Terim’in sözleri soyunma odasını daha da coşturdu. Terim, “Bugün burada hepinizle bir kez daha gurur duydum. Hepiniz Aslanlar gibi oynadınız, Aslanlar gibi de hak ederek kazandınız. Kazanamasaydınız da farketmezdi. Ben sizlerle her zaman gurur duydum, duymaya da devam edeceğim. Göğsümüzü kabarttınız. Ne kadar sevinseniz az. Helal olsun size” diye konuştu.

        KENDİLERİNDEN GEÇTİLER

        Terim’in bu sözlerinin ardından soyunma odasında alkışlar eşliğinde zafer şarkıları yükseldi. Terim’i ve oyuncuları tebrik etmek için soyunma odasına inen ikinci başkan Ali Dürüst ve yönetici Abdürrahim Albayrak da bu coşkuya ortak oldu. Sarı-Kırmızılılar adeta kendilerinden geçerken, takıma devre arasında katılan dünyaca ünlü iki yıldız Didier Drogba veWesley Sneijder’ın da bir hayli keyifli oldukları bildirildi. “İki çilek”, kendilerini tebrik eden Terim ile sarmaş dolaş oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ