Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim, oyuncularını cesaretlendirip motive etmeye çalışıyor - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        Şampiyonluk yarışında kalan 5 haftaya, ezeli rakibi F.Bahçe’nin 4 puan önünde giren Galatasaray’da işi sıkı tutarak, mutlu sona ulaşmak isteyen teknik direktör Fatih Terim, Florya’da toplantı üzerine toplantı yapıyor. Kendilerine şampiyonluğu getirecek formülün Kanarya ile aralarındaki 4 puanlık fark olduğunu iyi bilen ‘İmparator’un tek hedefi, Kadıköy’e 4 puan önde giderek işi bitirmek. PFDK’dan aldığı ceza nedeniyle şimdilik sezonu kapayan ancak Tahkim Kurulu’na yapılan itirazın da sonucu bekleyen teknik adam, oyuncularının motivasyonlarını en üst düzeyde tutabilmek için büyük çaba sarfediyor.

        Fatih Terim, yardımcılarıyla birlikte adeta seferberlik ilan ederek, bütün gün Florya’da yoğun mesai harcıyor. Her ayrıntıyı en ince detayına kadar hesaplayan ve olası ihtimaller üzerinde de duran Terim’in, oyuncularıyla yaptığı konuşmalarda ise F.Bahçe ile aralarındaki 4 puanlık farkın altını çizdiği ve “Bu farkı koruduğumuz taktirde kimse şampiyonluk kupasını elimizden alamaz” dediği bildirildi. Kadıköy’e 4 puan önde gidebilmek için sırasıyla oynayacakları Elazığ, Gaziantep ve Sivas maçlarına büyük önem veren teknik adam, bu üç maçtan galip ayrılarak, 9 puan toplamaları halinde şampiyon olacaklarına da inanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ