Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe fenerbahçe emmanuel emenike, emenike ersun yanal, emenike ersun yanal tartışma - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe’de şampiyonluk kutlamaları devam ederken, diğer yandan da yeni sezon için çalışmalar başladı. Ancak Sarı-Lacivertliler’in başını en çok ağrıtacak konu Ersun Yanal ile Emmanuel Emenike arasında yaşanan kriz.

        2

        Şurası bir gerçek ki teknik direktör Ersun Yanal, Emenike konusunda fazlasıyla huzursuz. Çünkü geride kalan dönemde Nijeryalı yıldızın idmanlarda tam kapasite ile çalışmaması keyfini kaçırıyor.

        3

        Tecrübeli çalıştırıcı, bu durumu futbolcusuna iletip performansını artırmasını istese de yine beklenen verim alınamamıştı.

        4

        NİJERYALI ÖFKELİ
        Teknik direktör Ersun Yanal’ın bu tavrı karşısında Emmanuel Emenike cephesinde ise kızgınlık var...

        5

        Nijeryalı yıldızın, “Hak ettiğim süreyi zamanında alamadım. Aldığımda da ne yaptığım görüldü. İstediğim yerde beni oynatmıyor. Bir orada, bir burada oynattı..."

        6

        "Onun için kendi performansımı gösteremedim. Ersun Yanal burada kaldığı sürece ben kalmam. Dünya Kupası’nda başarılı olursam da giderim” diyerek kesin tavrını koyduğu öğrenildi.