Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş beşiktaş transfer haberleri, beşiktaş diego ribas, beşiktaş fikret orman - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ta mücadele öncesinde Diego Ribas şoku yaşandı. Aylardır transferi için uğraşılan ve imza aşamasına gelinen Brezilyalı yıldızı F.Bahçe’nin kaptığı ortaya çıkınca moraller bozuldu. Olayın perde arkasına ise HABERTÜRK ulaştı.

        Daha önce Diego’nun aynı zamanda menajerliğini yapan babası Djair Ribas ile görüşen Siyah-Beyazlılar, “Türkiye’den bir çok menajer benim kapımı çalıyor. Böyle işlerle uğraşmam. Bir transfer olacaksa ben görüşürüm, işi bitiririm” restiyle karşılaştı. F.Bahçe’nin de devreye girdiği iddiaları sonrası Dış Transfer Sorumlusu Erdal Torunoğulları apar topar İspanya’nın yolunu tuttu. Ancak F.Bahçe’nin önerdiği rakamları öğrenen Torunoğulları, “Bu paraları vermemiz mümkün değil” diyerek İstanbul’a döndü.

        F.Bahçe’nin transferi bitirdiğinin anlaşılması ise yönetimde krize neden oldu. Başkan Fikret Orman da moralinin çok bozuk olduğu gerekçesiyle G.Birliği maçını izlemeye gitmedi!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ