Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Lincoln ipten aldı! - Galatasaray Haberleri

        UEFA Kupası 1. Tur ilk maçında Galatasaray, İsviçre temsilcisi Bellinzona'yı 90+4'te bulduğu golle 4-3 mağlup ederek, rövanş öncesi tur için avantaj yakaladı.

        Yaklaşık yarım saat 10 kişi oynayan rakibi karşısında zaman zaman zorlanan sarı-kırmızılı ekip, çok gol kaçırdığı karşılaşmadan galip ayrılmasını bildi. Galatasaray'da diğer bir sevindirici olay ise Brezilyalı yıldız Lincoln'ün sergilediği güzel futbol, uzatmada attığı galibiyet attığı golü ve yaptığı asist oldu. Sarı-kırmızılı takımın Çekyıldızı Milan Baros da attığı 2 golle ne kadar önemli bir transfer olduğunu gösterdi.

        BELLIZONA: 3 - GALATASARAY: 4

        Stat: St. Jakob-Park Hakemler: Sorin Corpodean, Cristian Constantin Nica, Octavian Sovre (Romanya) Bellinzona: Gritti, Siqueira, Mangiarratti, La Rocca, Bernardet, Gürkan, Wahab, Garrido (Dk. 68 Diarra), Gashi, Kalu, Lustrinelli (Dk. 73 Neri) Galatasaray: De Sanctis, Emre Aşık, Meira, Servet, Volkan, Serkan Kurtuluş (Dk. 73 Yaser), Ayhan, Lincoln, Kewell, Baros, Nonda (Dk. 61 Aydın) Goller: Dk. 32 Lustrinelli, Dk. 47 Gürkan, Dk. 90 La Rocca (Bellinzona), Dk. 39 Kewell, Dk. 51 ve Dk. 80 Baros, Dk. 90+2 Lincoln (Galatasaray) Kırmızı Kart: Dk. 60 Gashi (Bellinzona) Sarı Kartlar: Dk. 43 Kewell, Dk. 57 Meira (Galatasaray), Dk. 71 Diarra (Bellinzona)

        MAÇIN KIRILMA ANLARI

        Galatasaray'da sabahki antrenmanda beli kilitlenen Aydın, ilk 11'de yer almıyor. Bu oyuncunun yerine Emre Aşık sahaya çıkacak. Aydın'ın 18 kişilk kadroda yer aldığı bildirildi! Sarı kırmızılı temsilcimize bu maçta başarılar diliyoruz!

        Rumen hakem Corpodean ilk düdüğü çaldı ve maça Galatasaray başladı! Galatasary 3-5-2 sistemiyle sahada yer alıyor.

        Maçın ilk kornerini ev sahibi ekip Bellinzona kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda Meira topu uzaklaştırdı.

        7.Dakika: Temsilcimiz tehlikeli geldi. Meira'nın uzun pasında topla buluşan Baros sağ çaprazdan orta şut karşımı bir vuruş yaptı, top Nonda'nın önünden geçti.

        11. Dakika: Galatasaray inanılmaz bir gol kaçırdı. Lincoln'ün müthiş pasında topla buluşan bomboş durumda Nonda topu kaleciyenişanladı.

        Temsilcimiz bu dakikalarda baskısını iyice arttırmıs durumda. Serkan'ın sağ kanattan ortasında oluşan karambolde Nonda topa dokunamadı.

        14. Dakika: Bellinzona'nın kullandığı serbest atışta De Sanctis topu uzaklaştırdı. İtalyan kaleci hafif bir sakatlık geçirdi!

        16. Dakika: Galatasaray yine etkili geldi, sol kanattan Kewell etkili geldi,Avusturalyalı oyuncunun yerden sert ortasında defans topu uzaklaştırdı!

        Bu dakikalarda temsilcimizin temposu düştü, Galatasaray çok pas hatası yapıyor.

        25. Dakika: Galatasaray sağ çaprazdan serbest vuruş kazandı. Kewell'ın kullandığı serbest vuruşta defans topu uzaklaştırdı

        28. Dakika: Galatasaray yine gol kaçırdı. Lincoln sol kanattaki Kewell'ı buldu, bu oyuncunun ceza sahasına ortasında top Nonda'ya gelmeden önce defans topu kornere attı.

        31. Dakika: Galatasaray yine etkili geldi. Kewell'ın yaptığı ortada Lincoln istediği gibi vuramadı kaleci topu kolaylıkla kontrol etti.

        32. Dakika: Ne yazıkki kalemizde golü gördük, savunmasının arkasına atılan topta Lustrinelli kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlarımıza gitti.

        37. Dakika: Galatasaray Nonda'yla bir gol daha kaçırıyor. Kaleci ile karşı karşıya kalan Nonda, topu yine kaleciye nişanladı.

        39. Dakika: Gollllllll! Temsilcimiz golü buldu. Sağ kanattan Serkan'ın yaptığı ortada, sol çaprazda topla buluşan Kewell çok güzel düzeltti ve mükemmel vurdu. Top kalecinin sağından ağlara gitti!

        Galatasaray'da Kewell sarı kart gördü!

        44. Dakika: Galatasaray pozisyonları cömertçe harcıyor. Lincoln'ün müthiş pasında topla buluşan Baros, topu kalecinin üzerine vurunca, Sarı kırmızılılar bir golden daha oldu!

        Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi!

        Maçın 2. yarısı başladı. Her iki takımda da oyuncu değişikliği yok!

        47. Dakika: Bir gol daha kalemizde gördük. Maçın 2. yarısının başlamasıyla birlikte üstümüze gelen Bellinzona'da golü Türk asıllı oyuncu Gürkan'ın ceza sahası yayından vuruşunda top ağlarımıza gitti!

        50. Dakika: Bellinzona yine etkili geldi. Uzak mesafeden yapılan vuruşta De Sanctis topu son anda kornere çeldi.

        51. Dakika: GOOOOOOOL! Temsilcimiz beraberliği yakaladı. Galatasaray'ın yeni transferi Milan Baros, ilk golünü attı. Lincoln'ün sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta penaltı noktasında Milan Baros güzel bir kafa vuruşuyla tekrardan beraberliği sağladı!

        Galatasaray yine etkili geldi. Lincoln ile Kewell çok iyi paslaştı. Kewel çok güzel ortaladı, top Baros'a gelmeden defans topu kornere attı!

        Galatasaray'da hakeme itiraz eden Meira sarkı kart gördü!

        60. Dakika: Bellinzona'da Emre Aşık'a tekme atan Gashi kırmızı kart gördü!

        61. Dakika: Galatasaray'da Aydın oyuna girerken, Nonda oyundan alındı!

        65. Dakika: Bu kez Kewell kaçırdı. Lincoln'ün ara pasında topla buluşan Kewell kaleciyle karşı karşıya kaldı. Golcü oyuncunun vuruşunda kaleci topu uzaklaştırdı.

        69. Dakika: Kewelluzaktan kaleyi yokladı. Avusturalyalı oyuncunun sert vuruşundakaleci topu kornere attı!

        70. Dakika: Bellinzona'da Diarra sarı kart gördü!

        72. Dakika: Galatasaray'da Serkan Kurtuluş oyundan çıkarken, Yaser Yıldız oyuna girdi!

        80 Dakika: GOOOOOOOOOOOL! Galatasaray aradığı golü Çek golcüsü Milan Baros'la buldu. Gürkan'ın geri pasında top kısa düştü, topla buluşam Milan Baros çapraza doğru gitti ve vuruşunda top kalecinin altından ağlara gitti!

        89. Dakika: Galatasaray kalesinde golü gördü! Kullanılan köşe vuruşunda La Rocca bomboş pozisyonda topu ağlara yolladı!

        90+4 GOOOOOOOOLL! Lincoln Sarı kırmızılı takımı ipten aldı! Brezilyalı oyuncunun vuruşunda top defansa çarpıp ağlara gitti!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ