Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Gelenek devam ediyor! - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Ligi'nin 5. haftasında Chelsea, Manchester United'ı ağırladı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadalede puanlar paylaşıldı. İlk yarıda Park'ın golüyle öne geçen Manchester United'a, Chelsea Kalou ile cevap verdi ve maç 1-1 tamamlandı.

        Stamford Bridge'de 84 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Chelsea, Manchester Uinted'a da boyun eğmeyerek evindeki yenilmezlik serisini85'e çıkarttı.

        Hull City 2 - 2 Everton Manchester City 6 - 0 Portsmouth Tottenham 0 - 0 Wigan Athletic

        34. Dakika: Manchester United'da Scholes sarı kart görüyor. 40. Dakika: Chelsea'da Alex'in ceza sahası dışından sert vuruşunda kaleci topu 2 hamlede kurtardı. Maçın ilk yarısının son düdüğü çaldı.İlk yarıyı Manchester United 1-0 önde kapadı! Chelsea'da 2. yarıda Drogba, Malouda'nın yerine oyuna girdi. Manchester United'da Cristiano Ronaldo, Paul Scholes'ın yerine oyuna giriyor. Ronaldo ilk topla buluştuğu pozisyonda kaleyi denedi, ancak top yandan auta çıktı! Bu dakikalarda Manchester tempoyu iyice düşürdü, maçta 65. dakika oynanaıyor! Joe Cole bir gol daha kaçırıyor. Ballack'ın güzel pasıyla defans arkasına sızan İngiliz yıldız, topu kalecinin üstüne nişanlayınca, Mavililer bir golden oldu.

        73. Dakika: Anelka inanılmaz bir gol kaçırdı. Joe Cole'un sol kanattan sert ortasında top kaleciyi de geçti, Anelka topa istediği gibi dokunamayınca, Chelsea beraberlik golünden oldu. Chelsea'de Ballack oyundan çıkarken, Kalou oyuna girdi. Manchester United'da ise golü atan Park yerine O'Shea oyuna girdi. Manchester United 2. gole çok yaklaştı. Ronaldo sol kanattan çok iyi getirdi, ortasında ceza sahası içinde Rooney çok sert vurdu, top az farkla auta çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ