Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Hentbol Macaristan'da soyuldular! - Hentbol Haberleri

        16 sporcu ve 4 teknik adamın yer aldığı hentbol kafilesi, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de antrenman yaptığı Vasas Spor Salonu'nun soyunma odasına giren, kaç kişi oldukları ve kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler tarafından soyuldu.

        Genç Milli Bayan Hentbol Takımı Kafile Başkanı, Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Dursun Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, soyunma odasından 4 sporcularının paraları ile cep telefonları ve kimliklerinin çalındığını bildirdi. Can, iki sporcunun ise pasaportlarının da alındığını söyledi.

        Milli takım sporcularından Meral Karakoç ve Ayşenur Adam'ın pasaportları, cep telefonları, paraları ve kimlikleri çalınırken, Gamze Çetinel ile Burcu Pirenççi'nin sadece kimliklerinin, cep telefonlarının ve paralarının alındığı açıklandı.

        Soyuldukları gerekçesiyle polise şikâyette bulunan kafile başkanı Fikret Dursun Can, pasaportları çalınan Meral ve Ayşenur'un Türkiye'ye kafile ile dönebilmesi için Türkiye'nin Budapeşte Büyükelçiliği'nden pasaport yerine geçen yol belgesi çıkarttı.

        Macaristan Hentbol Federasyonu yetkilileri ise olay karşısında büyük üzüntü duyduklarını bildirdi.

        Türkiye Genç Milli Bayan Hentbol Takımı, bugün Macaristan'la yapacağı hazırlık maçının ardından Türkiye'ye dönecek. A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ