Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Günün bankoları burada! - İddaa Haberleri

        SEDAN GÜVENİLİR

        Kerim Can Özdal Fransa 2. Ligi’nde günün maçlarını yorumladı

        Son 4 maçtan 10 puan çıkaran Ajaccio bu performansıyla ilk 3 için iddialı konuma geldi. Orta sahanın önemli ismi 4 gollü Kevin Diaz cezalı. Ama takım olarak yakaladıkları başarılı formlarını İstres gibi zayıf bir rakibe karşı da sürdürmelerini bekliyorum. Ev sahibi 3 puanı alır.

        113ARLES-LAVAL0 VEYA 21.35

        Arles’in sezon başındaki havası kalmadı. Üst üste 2 maçı evlerinde gol yemeden kazanınca toparlandılar diye düşündüm ama ligden düştü gözüyle bakılan Bastia’ya 3-0 yenilerek hayal kırıklığı yarattılar. 3. sıradaki Metz ile aralarında 7 puan olsa da bu yarışı sürdüren önemli takımlar var ve bunlardan biri de bu mücadeledeki rakibi Laval. İki ekip de bu sezon Ligue 2’ye yükseldi ve başarılı bir performans sergiledi. Daha formda olan ve 8 maçtır yenilmeyen konuk ekip kaybetmez.

        114CHATEAUROUX-TOURS12.00

        Chateauroux durdu durdu Nimes’e patladı. Deplasmanda alınan 4-1’lik galibiyet diken üstünde olan teknik direktör Jean Pierre Papin’i de rahatlattı. Tours son 3 maçından da puan çıkaramayınca üst sıralardan uzaklaştı. Bunda ara transferde Montpellier ile anlaşan ve sezon sonuna kadar Tours ile yola devam eden golcü Giroud’un formsuzluğunun payı büyük. Puana ihtiyacı olan Chateauroux galibiyete yakın.

        115CLERMONT-VANNES(İY) 01.75

        Clermont 3 maçtır yeniliyor. Vannes ise son 4 maçını da beraberlikle tamamladı. Ev sahibinde Benatia (d) cezalı. Alt sıraları ilgilendiren bu kritik karşılaşmada devreye beraberlikle girilir.

        116LE HAVRE-BASTİAÜST1.95

        Le Havre iyi bir seri yakalamış ve üst lig için iddialı konuma gelmişti ancak son dönemde kaybettiği puanlarla bu şansı tepti. Hala ilk 3 için puan olarak iddiaları sürüyor ama bunun için bir an önce toparlanmalılar. Ligin dibindeki Bastia son maçta Arles’i 3-0’la geçti ama ligde kalmaları çok zor. Ara transferde Toulouse’tan aldıkları Pentecote’nin golleriyle ayakta kalmaya çalışıyorlar. Bu deplasmanda da gol bulabilirler ancak Le Havre da karşılık verir. 2.5 üstü ideal.

        117SEDAN-NİMES11.80

        Kritik maçta Tours’u deplasmanda 3-1’le geçen Sedan ilk 3 iddiasını korurken yarıştaki rakibinin de umutlarını azalttı. O maçta 1 gol atan Baysse (d) ile 5 gollü Eudeline (f) cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Nimes de son dönemde düşüşe geçerek Ligue 1 iddiasını azaltan takımlardan. Mokake ve Allart’lı ev sahibi kazanır.

        128GUİNGAMP-METZ22.60

        Kupa maçları oynamaya başlayınca lig konsantrasyonunu kaybeden Guingamp tam 12 maçtır kazanamıyor. Teknik direktör Zvunka, takımla yollarının ayrılacağı söylentilerini yalanlayarak sezon sonuna kadar görevde kalacağını açıkladı. Ev sahibi ekip ligdeki son 6 maçında da gol bulamadığı gibi bu mücadeledeki rakibi Metz’e karşı da son 5 maçta skor üretemeyip tamamında mağlup oldu. Wiltord’un gelişiyle hücumda daha etkili olmaya başlayan Metz bu deplasmandan 3 puanla ayrılır.

        129NANTES-DİJON02.90

        İki takım da orta sıralarda ve ilerleyen haftalarda düşme tehlikesi yaşamalarını da üst lige çıkmalarını da beklemiyorum. Nantes’ta Djordjevic (f) sakatlandı, oynayamayacak. De Freitas (os) sakatlığı nedeniyle Metz’e karşı oynayamadı ama bu maça yetişmesi bekleniyor. Ortada bir maç. Beraberlik denenir.

        130STRASBOURG-BREST02.60

        Strasbourg’da Pichot (d) cezalı. Brest’te sezon başından beri oynamayan Sitruk’un (f) sakatlığı sürüyor. Bu sezona yetişemeyebileceği açıklandı. Brest şampiyonluk kovalıyor ancak Strasbourg’un da mağlup olması tehlike çanlarının yeniden çalmasına neden olur. Beraberlik iki takımın da canını sıkmaz.

        KERİM CAN ÖZDAL İDEAL

        112Ajaccio-İstres11.60

        116Le Havre-Bastiaüst1.95

        117Sedan-Nimes11.80

        128Guingamp-Metz22.60

        TOPLAM: 14.60

        109’DA DÜŞÜK SKOR

        Berkan Demirşen Almanya 2. Ligi’nde günün maçlarını yorumladı

        107COTTBUS-ST.PAULİ0 VEYA 21.27

        Üst üste kaybettiği puanlardan sonra Oberhausen’i 5 golle geçen Saint Pauli kendine geldi. Energie Cottbus ise Kaiserslautern karşısında adeta dağıldı. Takımda Bittroff (d) ve Roger (os) sakat, Dum’un (os) da oynaması zor. Ayrıca Jula (f, 8 gol) cezalı. Saint Pauli’de Hennings’in (f, 7 gol) durumu şüpheli. Konuk takım puan alır.

        108H.ROSTOCK-DUİSBURG(İY) 01.90

        Hansa Rostock, düşme korkusunu yakından hissetmeye başladı. Artık kredileri kalmadı. Duisburg sahasında 1860 Münih yenilgisiyle önemli bir avantajı kaçırdı. Takımda Korzynietz (d), Soares (os), Ben Hatıra (os) ve Larsen (f, 5 gol) yok. İlk yarı beraberlik denenir.

        109KOBLENZ-G.FÜRTHALT1.60

        Koblenz’de Ahlen galibiyetinden sonra bu hafta alınacak puan da oldukça önemli. Takımda Stieber (os) sakat. Fürth’te Pekovic (os) cezalı. Sakatlığı bulunan ve hafta içi idmanlara çıkamayan Nehrig’in (os, 5 gol) oynaması zor. 2.5 altı oynanır.

        BERKAN DEMİRŞEN İDEAL

        107Cottbus-St.Pauli0 veya 21.27

        108H.Rostock-Duisburg(İY) 01.90

        109Koblenz-G.Fürthalt1.60

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ