Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Gana finale çıkar! - İddaa Haberleri

        534 ZAMBİYA--GANA 2 1.65

        ZAMBİYA Afrika Kupası’ndaki ilk maçında Senegal’i 2-1 yenerek dikkatleri üzerine çekmişti. Turnuvanın flaş ekiplerinden biri olacaklarının sinyallerini vermişlerdi ve karşılarında biraz da kendilerinden daha zayıf rakipler buldukları için yarı finale kadar gelmeyi başardılar. Bu kez gruplarındaki Libya ve Ekvator Ginesi ile çeyrek finalde eledikleri Sudan’dan daha güçlü bir takım olan Gana ile mücadele edecekler. İki ekipte de sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Zambiya’nın çalıştırıcısı Herve Renard 2008’de düzenlenenen Afrika Kupası’nda Gana Milli Takımı’nda yardımcı antrenör olarak görev yapıyordu. Rakip oyuncuları yakından tanıyor olması avantaj sayılabilir. Gana savunmayı sağlam tutup hücumda Asamoah Gyan ve Andre Ayew ile etkili olmaya çalışıyor. Şimdiye kadar bunu da başardılar. Zambiya karşısında da kalite ve tecrübe farklarını ortaya koyup kazanırlar ve adlarını finale yazdırırlar.

        535 PANAITOLIKOS - DOXA DRAMAS ALT 1,40

        DRAMAS’IN oynadığı son 12 resmi maçın 11’i 2.5 altı sonuçlanırken bunların son 4’ünde gol 0-1 bahsi gerçekleşti. Tek yapabildikleri savunma. Aris karşısında evlerinde biraz cesur oynamayı denediler ve gol de buldular. Ancak bu kez defansta daha çok aksayıp kalelerinde de 3 gol gördüler ve yine mağlup oldular. 1-0 kazandıkları Asteras mücadelesinde de 6. dakikada öne geçip kapandılar ve sonuca gittiler. Yine aynı taktiği uygulayacaklar. 7 haftadır galip gelemeyen ev sahibi için rakip savunmayı aşmak kolay olmayacak. Edjenguele (d) cezalı. 2.5 altı bir sonuç çıkar

        536 HERTHA BERLİN- GLADBACH 0 VEYA 2 1.23

        HERTHA Berlin’de göreve Michael Skibbe geldikten sonra takımın toparlanması bekleniyordu ancak bu yönde bir gelişme yok. Mönchengladbach yıldız oyuncusu Marco Reus’un yüksek formu sayesinde hem ligde zirveyi zorluyor hem de kupada finali hedefliyor. Ev sahibinde savunmada görev yapan Franz, Lell ve Janker’in eksiklikleri de handikap. Kötü gidişe son vermek isteyecekleri için hırslı olacaklar ancak kazanmalarını beklemiyorum. Konuk ekip kupa mücadelesini uzatmaya taşır.

        540 KORTRIJK - MONS VAR 1.50

        BELÇİKA Kupası’nda yarı final rövanş maçı oynanıyor. İlk mücadeleyi Kortrijk deplasmanda 2-1 kazanmıştı. 1-0 öndeyken mücadele 87’de 1-1 olmuş ama 90+3’te galibiyete ulaşmışlardı. O karşılaşmada kaleyi koruyan 22 yaşındaki Güney Afrikalı Keet, as file bekçisi Van Hout’un hasta olması sebebiyle yine eldivenleri giyen isim olacak. 2-1’lik mağlubiyetin ardından kaybedecek bir şeyi olmayan Mons atak oynayacaktır. Ligde 24 maçta 40 gol atıp 45 de yediler. Kortrijk karşısında skor üretirler ama ev sahibi de karşılık verir.

        544 HEARTS - CELTIC VAR 1.70

        LİDER Celtic’in ligde tam 12 maçlık galibiyet serisi var. Zaten iyi giderlerken ara transferde başta Trabzon’dan Pawel Brozek olmak üzere önemli transferlerle kadrolarını güçlendirdiler. Bu sayede sakatlıkları bulunan orta saha Beram Kayal ve forvette görev yapan Bangura’nın eksikliklerini hissetmeyecekler. Hearts ligde 4. sırada ve iç sahada 12 maçta 8 galibiyeti var. Güçlü rakiplerine çelme takmak isteyecekler. Skor üreterek Celtic’in işini zorlaştırmalarını bekliyorum. Konuk ekip de karşılık verir. “Var” seçeneği değerlendirilebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ