Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Twente fark yapar! - İddaa Haberleri

        574 PSV-TRABZON VAR 1.50

        Trabzonspor Şampiyonlar Ligi’nde gruplarda maçlara hep temkinli başlardı. Ancak Şenol Güneş’in taktik değişikliğiyle PSV karşısında rakibe önde basmayı tercih ettiler. 2. dakikada Burak Yılmaz’ın şutunu kaleci kurtarmasa bu düşünce işe yaramış gözükebilirdi ancak olmadı. PSV’de Matavz ve Toivonen, kendilerine göre ağır kalan Giray ve Mustafa’ya karşı çok zorlanmadı ve şut açısını yakalayıp Hollanda ekibihi 2-0 öne geçirdiler. Tur şansımız az olsa da Olcan’ın golü umutları rövanşa taşıdı. Serkan cezalı ama Zokora dönüyor. Temsilcimize gol lazım ve bulacaktır da ama rakip de karşılık verir.

        575 S.LİEGE-W.KRAKOW VAR 1.70

        İlk maçta Wisla’da Czekaj 27’de penaltı yaptırıp kırmızı kart gördü, Standard’da Cyriac atışı gol yapıp takımını 1-0 öne geçirdi. Polonya temsilcisi 10 kişi olmasına rağmen 88’de Genkov ile skoru eşitledi ve umutlarını rövanşa taşıdı. Malecki (f), hocası Moskal ile sorun yaşıyor, kadroya alınmayabilir. Sobolewski ve Boguski sakat, Czekaj cezalı. Belçika ekibi, Zulte deplasmanında as kadroyla sahadaydı, 4-2 yenildiler. Felipe (d) ve Bia’nın (os) durumları belirsiz. Antrenörlerden Guy Namurois’in vefatı moralleri bozdu. Konuk ekibe gol gerekiyor, bu Liege’in işine gelir. “Var” oynanır.

        576 TWENTE-STEAUA BÜKREŞ (+1) 1 2.05

        Romanya Ligi arada olduğu için ilk maça hazırlık karşılaşmaları sonrası çıkan Steaua evinde 1-0 kaybetti. Twente deplasmanda aldığı avantajlı skorun ardından ligde Vitesse deplasmanına çıktı, 4-1 kazandı. Landzaat, Tiendalli ve yeni transfer Verhoek’in sakatlıkları var. Ancak geniş ve kaliteli kadro sayesinde eksikliklerini hissetmezler. Özellikle hücum oyuncuları oldukça formda. Steaua Bükreş zaten kalite olarak rakibinin oldukça altında. İlk maçtaki mağlubiyet sonrası işleri çok zor. Ev sahibi rakibinin üstüne gelecek olmasını da avantaja çevirip farklı kazanır.

        577 VALENCİA-STOKE VAR 1.65

        Yerden oynayan ve çok pas yapan Valencia, ağır oyunculara sahip Stoke’u zorladı ve Mehmet Topal’ın müthiş golüyle 1-0 kazandı. Banega bir araba kazası geçirdi ve sol bacağında kırık var. Arjantinli yıldızın 6 ay forma giyemeyeceği açıklandı. Banega önemli bir isim ama orta sahanın ortasında iyi alternatiflere sahipler. Barragan’ın da oynaması beklenmiyor. Stoke’ta teknik direktör Tony Pulis şanslarını zorlayacaklarını söyledi. Ev sahibi hafta sonunda Barcelona’ya 4-1 yenildi. Bu mücadelede turu geçecek sonucu elde edeceklerdir. Benim önerim “var” tercihi.

        İDEAL KUPON

        574 PSV-Trabzon var 1.50

        575 S.Liege-W.Krakow var 1.70

        576 Twente-S.Bükreş (+1) 1 2.05

        577 Valencia-Stoke var 1.65

        TOPLAM ORAN: 8.62

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ