Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Blackburn yenilmez! - İddaa Haberleri

        478 GALATASARAY-SİVAS VAR 1.60

        Galatasaray hafta sonunda derbide Fenerbahçe’yle 2-2 berabere kaldı. 2-0 yenik duruma düştükten sonra alınan 1 puan değerli olsa da son dakikada Baros’un direkten dönen vuruşunda top filelerle buluşsa galip de gelebilirlerdi. Kupada fire vermek istemeyecekler. Fatih Terim’in başta Elmander ve Muslera olmak üzere bazı as isimleri dinlendirmesi bekleniyor. Elmander olmasa da Baros ve Sercan Yıldırım hücumda etkili olacaktır. Ligde Sivas’ı deplasmanda 4-0’la geçtiler ancak bu kez konuk ekibin skor üretip rakibinin işini zorlaştırmasını bekliyorum. Önerim “var” bahsi.

        523 JUVENTUS-MİLAN VAR 1.45

        İtalya Kupası’nda yarı final 2 maç üzerinden oynanıyor. İlk mücadelelerin rövanş karşılaşmaları yapılacak. Serie A’da şampiyonluk yarışı veren Juventus ve Milan kupada da final için kapışıyor. Siyah-beyazlı ekip rakibini deplasmanda 2-1 yenerek önemli bir avantaj elde etti. Milan’da Pato, Boateng, Merkel, Nesta, Cassano, Robinho, Van Bommel ve Flamini’nin sakatlıkları var. Yine de İbrahimovic gibi bir yıldız varken pes etmeyeceklerdir. İlk maçta olduğu gibi karşılıklı gol bekliyorum.

        526 BLACKBURN-SUNDERLAND 1 VEYA 0 1.25

        Sunderland son dönemde deplasman maçlarında istediği sonuçları almakta zorlanıyor. Takımın defansındaki en önemli iki isim Bramble ve Wes Brown sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Hücumda takıma katkı sağlayan oyunculardan olan Sessegnon da cezalı. Bu isimlerin yokluğu handikap. Rakibinden daha çok puana ihtiyacı olan Blackburn’un taraftarı önünde mağlup olmasını beklemiyorum.

        529 BENFİCA-PORTO VAR 1.45

        Ligde şampiyonluk yarışı veren iki takım Portekiz Lig Kupası’nda yarı finalde karşı karşıya geliyor. Tek maç üzerinden oynanan bu turda 90 dakika berabere biterse uzatmalara geçilecek. İki ekibin Portekiz Kupası’ndan elenmiş olması da bu kupanın değerini artırıyor. Çünkü şampiyonluğun yanı sıra bir kupa daha alarak sezonu tamamlamak isteyecekler. İki takımın ligdeki kapışmasında gülen taraf 3-2’lik sonuçla Porto olmuştu. Benfica o mağlubiyetin rövanşını almak adına hırslı olacak ancak konuk ekip de yine hücumcularıyla etkili olur. Karşılıklı gol atılma ihtimali oldukça yüksek.

        KERİM CAN ÖZDAL İDEAL KUPON

        478 Galatasaray-Sivas var 1.60

        523 Juventus-Milan var 1.45

        526 Blackburn-Sunderland 1 veya 0 1.25

        529 Benfica-Porto var 1.45

        TOPLAM ORAN: 4.20

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ