Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa HT İddaa - İddaa Haberleri

        DİNAMO Moskova, Avrupa Ligi’nde 2-0’lık mağlubiyetin rövanşında evinde Stuttgart ile 1-1 berabere kalıp elendi. Teknik direktör Dan Petrescu arasının bozuk olduğu iddia edilen Kevin Kuranyi’yi eski takımına karşı ilk 11’de oynattı. Misimovic de sonradan oyuna girdi. Genç forvet Kokorin formda. Etkili hücumcularıyla evlerinde gol bulurlar. Kuban son maçta Volga’yı 6-2’yle geçti. Anzhi’ye sattıkları Lacine Traore yerine kadroya katılan Balde farklı mağlubiyette 2, Niculae de 1 golle pay sahibi oldu. Hücumda sorun yaşamıyorlar. Bu deplasmanda da skor üretirler. Karşılıklı gol atılır.

        SETUBAL sezona deplasmandaki 2-2’lik Nacional beraberliğiyle girmişti. Geçen hafta da Benfica’ya evlerinde 5-0 kaybettiler. Teknik direktör JoseMota forvet transferi istediğini ancak kulübün mali sorunları nedeniyle bunun mümkün görünmediğini açıkladı. Sadece forvete değil defansa da ihtiyaçları var çünkü 2 maçta 7 gol yediler. Benfica karşısında kırmızı kart gören Amoreirinha (d) cezalı, savunmanın en tecrübeli ismi Ricardo Silva da sakatlandı ve kadroda yer almıyor. 2 maçta da oynayan Gallo ile forvet Sassa’nın da durumu belirsiz, oynama ihtimalleri az. İlk 2 haftayı 0-0’lık beraberliklerle

        geçen Gil Vicente, rakibini zor durumda yakalamışken galibiyete ulaşır.

        GALATASARAY hafta içinde Tomas Ujfalusi’den gelen beklenmedik sakatlık haberiyle sarsıldı. Tecrübeli savunmacının 4-5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bir diğer defans Semih Kaya’nın da sakatlığı var ama maça yetişmesi bekleniyor. Johan Elmander’in de oynama ihtimali bulunuyor. Bursaspor hafta içinde Twente’yle 3-1’in rövanşında karşılaştı. İyi mücadele etseler de yaşanan bir anlık konsantrasyon kaybı 2 gol birden yemelerine sebep oldu ve 90 dakikayı 3-1 yenik kapattılar. Basser’in de kırmızı kart görmesiyle uzatmalarda dirençleri gittikçe azaldı, 116. dakikada gelen golle mücadeleyi 4-1 kaybedip UEFA Avrupa Ligi’ne veda ettiler. Yeşiy-Beyazlılar, hem moralsiz hem de çok yorgun. Bu zorlu şartlarda etkili hücumculara sahip rakibi Galasataray’a direnmelerini beklemiyorum. Sarı-kırmızılılar, kendi saha ve seyircisi önünde galip gelir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ