Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa HTSPOR İddia Yazarı Rıdvan Aksu Yorumluyor... - İddaa Haberleri

        ÇIKIŞA geçen Bahia önce Santos deplasmanından 3-1’lik kritik bir galibiyetle dönmüştü. Ardından içerde Sao Paulo’yu 1-0 mağlup etmeyi başardılar.Atletico Mineiro düşüş içerisinde. Kurduğu iddialı kadroyla sezon başında ses getiren ve üst üste galibiyetlerle zirveye kurulan konuk ekip 3 maçtır kazanamıyor. Hafta sonu Corinthians deplasmanından yenilgiyle döndüler. Ronaldinho ve Junior Cesar cezalı duruma düştüler.Özellikle Ronaldinho’nun yokluğu onlar adına çok büyük bir kayıp. Takımın en skorer ismi olan Jo’nun da sakatlığı bulunuyor.Bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Defansın önemli ismi Rever de Brezilya Milli Takımı’na çağrıldığı için görev alamayacak. Bu kadar çok sayıdave önemli eksikleAtletico Mineiro’nun hem savunmada hem de hücumdaişi oldukça zor. Son 2 haftadan 6 puanla ayrılan Bahia’nın yine kazanacağını tahmin ediyorum.

        İNTERNACİONAL deplasmanında 4-1’lik skorla dağılan Flamengo’nun bukarşılaşmaya çok büyük hırslı çıkacağını düşünüyorum. Zaten genel anlamda taraftarları önünde iyi sonuçlar alıyorlar.Ponte Preta hafife alınmaması gereken bir ekip. Ligin dirençli takımlarından birisi.Ama deplasman performansları pek başarılı değil. Dış sahada oynadıkları son 7 karşılaşmada 5 yenilgileri var. Forvet hattındaki etkili silahı Vagner Love liderliğinde ev sahibi favorim.

        COLUMBUS, Real Madrid’li Gonzalo Higuain’in kardeşi Federico’nun takıma katılımıyla çıkışa geçti. Bir dönem Beşiktaş’ta da oynayan Higuain çıktığı ilk 5 maçta 3 gol, 6 asistle muhteşem bir performans ortaya koydu. Onun sürüklediği Columbus 4 haftadır kazanıyor. New England ise büyük bir düşüş içerisinde. Son 10 maçta 7 yenilgi, 3 beraberlikleri var.Orta sahada görev alan Nyassi’nin sakatlığı sürüyor, bu maçta da takımdaki yerini alamayacak. Saer Sene, Bobby Shuttleworth ve Blair Gavin’in durumları belirsiz.Defans Soares ise büyük ihtimalle yetişecek. Columbus’ta Heinemann, Hesmer, Anor ve Mendes yok. Ama Mendes dışındakilerin hiçbiri önemli eksik değil. ABD’li savunma oyuncusundan yoksun çıktıkları son 2 karşılaşmadan galibiyetle ayrılmaları da onsuz oynamaya alıştıklarını gösteriyor. Konuk ekip 3 puanı alır.

        4 MAÇ üst üste kazanan Sao Paulo’nun bu başarılı serisi Bahia deplasmanındaki yenilgisiyle sonlanmıştı. Rakibinin aksine 4 hafta galibiyet alamayan İnternacionalise evinde Flamengo’yu 4-1’lik skorla dağıttı. Bu mücadelede Forlan 2, Damiao ise 1 gol attı. Konuk ekibi bu muhteşem forvetleri günündeyken durdurmak çok zor. Ama Uruguaylı Forlan ve Brezilyalı Damiao milli takıma gittiler. Arjantinli orta saha Guinazu da milli takım kampında. Sao Paulo’nun genç yıldızı Lucas Brezilya Milli Takımı’na katıldığı için yok fakat konuk ekibin eksikleri çok daha önemli. Forlan ve Damiao’suz gol yollarında işleri zor. Sao Paulo evinde kazanır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ