Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa HTSPOR İddia Yazarı Yaşar Gülay yorumladı - İddaa Haberleri

        JAPONYA, Birleşik Arap Emirlikleri’ne karşı zorlanıyor. 1981’den bu yana 15 maçta 4 galibiyet, 3 mağlubiyet aldılar. Evlerindekison 5 mücadelenin ise 1’inden galip ayrılırken, 3 maçta yenişemediler. 4 yıl önce yine Niigata’da 1-1 berabere kaldılar. Japonya’da Uchida, Konno, Morimoto ve Okubo yok.Konuk ekipte 15 Ağustos’ta göreve getirilen Mahdi Ali ilk maçına çıkacak. 47 yaşındaki çalıştırıcı, olimpiyatta U23 takımını yönetmiş,3 maçta kazanamasalar da skor üretmişlerdi.Olimpiyattaki 18 oyuncudan 8’i kadroda. 89 karşılaşmada 27 gol atan İsmail Matar ile 46 maçta 4 golü bulunan Al-Wehaibi (os) ile İsmail Ahmed (d) sakatlıkları yüzünden kadroya alınmadı. Sonuç yerine gol 2-3 seçimi daha mantıklı duruyor.

        ÇİN haziran ayında İspanya’ya 1-0 yenilmişti.15 Ağustos’ta Gana ile 1-1 berabere kaldılar. 1 yıldır İspanyol teknik direktör Camacho’nun çalıştırdığı Çin, deneyimli teknik adam yönetiminde 10 maça çıkarken zorluk derecesi yüksek mücadelelere daha iyi konsantre olduğunu gösterdi. İsveç, 2012’de kazandığı 4 hazırlık maçının 3’ünde devreleri eşitlikle geçti.Hırvatistan, Sırbistan ve Bahreyn’e karşı ilk yarıda sonuç alamayan İsveç,İzlanda önünde ise 2-1’lik üstünlükle devreye girdi. Çin de ilk yarıda direnecektir.

        FLUMİNENSE 9 haftadır kaybetmese de bu süreçte 5 galibiyet alabildi.Gol yemeden tamamladıkları 4 maçın 3’ünde son 5 basamakta bulunan ekiplerle karşılaştılar.Diğer mücadeleyi ise lider Atletico Mineiro ile yaptılar.Cumartesi günü son basamaktaki Figueirense deplasmanında 2-0’ı koruyamayıp berabere kaldılar. Sezonun ilk 7 haftasında kazanamayan Santos sonrasında toparlanmış,5 maçta 13 puan çıkarmıştı. Son iki haftada yine mağlup oldular. Sakatlıklar ve milli oyuncular yüzünden kadroda fazla değişiklik yapmak zorunda kalıyorlar.Golcü Neymar ile orta saha Arouco yine milli takımda. Ancak iki ekibin ilk yarıdaki mücadelesinde Santos’ta Neymar,Ganso (f) ve Rafael (k) milli takımda oldukları için oynayamamışlar, mücadele 1-1 sonuçlanmıştı. Bir kez daha karşılıklı gol olur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ