Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Atletico Mineiro - Vasco - İddaa Haberleri

        İSPANYA’DA Kral Kupası heyecanı yaşanıyor. Villarreal hafta sonu ligde deplasmanda 1-0 mağlup ettiği Ponferradina’yı ağırlıyor. Sarı Denizaltılar 4 haftada 10 puan topladı. Konuk ekip ise 4 maçta aldığı 3 puanla ligde 17. sırada. Bu deplasmanda da sıkı savunma yapıp kontralarla skor arayacaklar ama güçlü rakibe karşı işleri çok zor. Villarreal kupada da kazanır ve turu geçer.

        PALMEİRAS’I 3-0 mağlup ederek moral bulan Atletico Mineiro zirve yarışını da iddialı şekilde sürdürüyor. Ronaldinho, Palmeiras karşısında sergilediği futbolla yine göz doldurdu. Sao Paulo son haftalarda düşüşte. Son 3 maçta sadece 1 gol atabilen konuk ekip bu süreçte 2 puan topladı. Evinde skor üretmekte sorun yaşamayan Atletico Mineiro’nun 3 puanı alacağını tahmin ediyorum.

        VASCO bu sezona harika girmişti. Ama ne olduysa Atletico Mineiro deplasmanında alınan 1-0’lık yenilgiyle başladı. O maçla başlayan seride 5 haftada sadece 1 puan alabildiler. Ardından Portuguesa’yı 2-0 yendiler. Fakat sonrasında Nautico deplasmanından beraberlik ve en acısı içerde Bahia karşısında 4-0’lık ağır yenilgi geldi. Bu son mağlubiyet kulübü karıştırdı. Palmeiras karşısında alınacak kötü bir sonuç işleri çok daha zorlaştırır. Palmeiras kötü bir sezon geçiriyor, düşme hattındalar. 10 deplasman maçında 8 yenilgileri var. Juninho ve Alecsandro gibi yıldızlar ağırlığını koyar, Vasco kazanır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ