Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Kerim Can Özdal iddaa - İddaa Haberleri

        İPSWİCH son 4 resmi maçının 3’ünü kaybetti. Bu süreçte kalelerinde 12 gol gördüler. Evlerinde kötü gidişi sonlandırmak için hırslı olacaklardır. Cheick Kourouma (os) uzun süre sonra forma giyebilecek. Carlos Edwards’ın (d) hafif sakatlığı var ama görev alması bekleniyor. Wolverhampton lige 1-0’lık Leeds mağlubiyetiyle başladı ama sonrasında toparlandı. Son 5 resmi maçta tek yenilgiyi Cardiff deplasmanında 3-1’lik skorla alırken bu periyottaki tüm mücadelelerde karşılıklı gol atıldı. Blake, Kevin Doyle, Boukari, Hunt ve Sigurdarson hücumdaki iyi alternatifler. Savunmada güven vermeyen İpswich’e de gol atarlar, ev sahibi de skor üretir. “Var” tercihi ideal.

        LEİCESTER’IN biri kupa olmak üzere son 5 resmi maçının 4’ünde karşılıklı gol atıldı. Geride kalan 5 haftada iyi bir performans sergilemediler, kupada da Burton’a içerde 4-2 kaybettiler. Burnley hafta sonunda Peterborough’yu 5-2’yle geçerek moral buldu. Austin 2 kez fileleri sarsarak ligde 5 maçta 4 gole ulaştı. Stanislas ve Paterson da diğer etkili forvetler. Konuk ekibin hücumdaki üretkenliğini yine sahaya yansıtmasını bekliyorum ama Leicester da karşılık verecektir. “Var” tercihine oynanır.

        LİLLE’İN Fransa Ligue 1’deki performansı istikrarsız. Son hafta Troyes ile deplasmanda karşılaştılar, teknik direktör Rudi Garcia sakatlığı bulunan savunmacı Basa’yı oynatmadı. Karadağlı stoperin bu mücadelede görev alma ihtimali bulunuyor. Ligde cezası nedeniyle forma giyemeyen Salomon Kalou da kadroda yer alacak. Hücumda Payet, Tulio de Melo, Roux ve Marvin Martin gibi alternatiflere sahipler. Pedretti de oyunu yönlendiren kilit isim. Belarus ekibi BATE, İsrail temsilcisi Hapoel İroni Kiryat’ı eleyerek gruplara kaldı. Ligde de iyi sonuçlar alıyorlar. Ancak bu deplasmanda işleri kolay olmayacak. Ligde 5 golü bulunan Baga (os) bu karşılaşmada oynayamayacak. Hücumda Mozolevski ve Rodionov’un yanı sıra eski Barcelonalı Hleb’e güveniyorlar. Ben kalite farkı ve iç saha avantajıyla Lille’in hatasız başlamasını bekliyorum.

        SHAKHTAR, Ukrayna Ligi’ne 9’da 9 yaparak başladı. Müthiş performanslarındaki en büyük pay tam 12 kez fileleri sarsan Mkhitaryan’a ait. Tabii teknik direktör Mircea Lucescu faktörü de unutulmamalı. Başarılı olsa da savunma ağırlıklı taktikleri nedeniyle eleştirilen Lucescu’nun en büyük farkı elindeki hücumcuları iyi kullanıyor olması. Bu sayede savunmada olduğu kadar gol yollarında da etkili oluyorlar. Nordsjaelland, Danimarka Ligi’ni geçen sezon şampiyon tamamlayarak gruplarda yer alma şansını elde etti. Avrupa tecrübesi bulunan oyuncu sayısı az. Shakhtar bu konuda rakibinden daha üstün ve kalite olarak da önde. Ukrayna temsilcisi farklı bir galibiyetle başlar.

        BARCELONA’NIN Nou Camp’ta ağırlayacağı Spartak Moskova’yı Fenerbahçe karşılaşmalarında izleme şansını elde ettik. Hücumdaki etkinlikleri göze çarpsa da defanslarının yeteri kadar sağlam olduğunu söylemek zor. Özellikle Barcelona gibi bir rakibe karşı kalelerinde çok fazla pozisyon vereceklerinden şüphem yok. Messi’li Katalan temsilcisi de bu fırsatları değerlendirip rakibine gol yağdıracaktır. Galatasaray’ı ağırlayacak olan Manchester United hafta sonunda Wigan’a 4 gol attı ama bu sayıların tamamını 2. yarıda buldular. Rakibin de ilk golü yedikten sonra dağılması farkı getirdi. Ayrıca Kırmızı Şeytanlar baskı kurma şansını rahat elde etti ama Galatasaray’da başta Umut Bulut olmak üzere hücum pres yapan oyuncu sayısı fazla. Ceza sahası ve çevresine çok da kolay gelemeyecekler. Cris’in Şampiyonlar Ligi tecrübesi de temsilcimiz adına avantaj, kaleci Muslera da önemli bir faktör. Ben Düello’da Barcelona tarafındayım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ