Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa HT İDDAA yazarı Kerimcan Özdal, Şampiyonlar Ligi'nde bugün oynanacak karşılaşmaları değerlendirdi - İddaa Haberleri

        465 ZENİT-MİLAN 0 3.00

        Zenit’te Semak (os), Yanbaev (d), Danny (os) ve Denisov (os) forma giyemeyecek. Criscito’nun (d) görev alması bekleniyor, Witsel (os) de yetiştirilmeye çalışılıyor. Hulk transferi kaliteyi artırsa da yıldız oyuncunun aldığı yüksek ücret başta Denisov ve Kerzhakov olmak üzere bazı isimleri huzursuz etti. Zaten Denisov da yaşadığı bu sorun nedeniyle kadroda bulunmuyor, Kerzhakov krizi ise şimdilik aşıldı. Milan’da İbrahimovic ve Thiago Silva’nın yerleri doldurulmadı. İtalyan ekibi bu kadro yapısı ve düşük formuyla sıradan bir takım görüntüsü veriyor. Pato’nun eksikliği de handikap. Zenit’in de Milan’ın da mevcut durumları galibiyet adına umut vermiyor. Beraberlik ihtimalini yüksek görüyorum.

        472 (+1) AJAX-R.MADRİD 2 1.85

        Real Madrid gruptaki ilk maçta Manchester City karşısında ecel terleri döktü. 2 kez geriye düşmesine rağmen 87 ve 90’da buldukları gollerle 3-2 kazandılar. Bu kez daha temkinli ve kontrollü oynayıp sonuca gitmelerini bekliyorum. Teknik direktör Mourinho bu yönde gerekli uyarıları oyuncularına yapmıştır. Frank De Boer yönetimindeki Ajax’ın kadrosu Hollanda Ligi’nde şampiyonluk yarışı verebilecek düzeyde ama Devler Ligi’nde Real Madrid ve Manchester City ile başa çıkmaları zor. Dortmund’a ilk maçta 1-0 kaybettiler, İspanyol rakibe de direnemezler. Ronaldo, Di Maria, Mesut ve Higuain’li kadrosuyla Real en az 2 farklı kazanır.

        474 ARSENAL-OLYMPİAKOS (+1) 1 1.65

        Yunanistan’da bu sezonun en önemli şampiyon adayı Olymipakos. Başta zirve yarışındaki rakibi Panathinaikos olmak üzere diğer takımlar ekonomik krizden dolayı çok zarar gördü ve zayıfladı. 5’te 5 ile başladılar ama bu sonuçlar Devler Ligi için kesinlikle ölçü sayılamaz. Ligde 6 golü bulunan Djebbour bu karşılaşmada yok, Torosidis (d), Fejsa (os) ve Papazoglou (d) diğer eksikler. Arsenal gruba 2-1’lik Montpellier galibiyetiyle başladı. Menajer Arsene Wenger, Olivier Giroud’nun artık gol bulması gerektiğini söyledi. Bu durum Fransız forvetin hırslanmasına sebep olabilir, bu karşılaşmada görev alırsa skor üretmesini bekliyorum. Ayrıca Podolski, Gervinho ve Cazorla gibi etkili isimlere de sahipler. Tecrübe ve kalite farkıyla Arsenal’in sahasında en az 2 farklı kazanacağını düşünüyorum.

        İDEAL

        472 (+1) Ajax-R.Madrid 2 1.85

        474 Arsenal-Olympiakos (+1) 1 1.65

        475 D.Kiev-D.Zagreb (+1) 1 1.90

        ORAN: 5.79

        SİSTEM 3-4

        465 Zenit-Milan 0 3.00

        473 Anderlecht-Malaga 0 3.10

        477 Porto-PSG 0 3.10

        478 Schalke-Montpellier 0/1 4.00

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ